hur man förebygger akne nodules

Det finns olika grader av akne. En person kan uppleva små knölar, medan en annan person kan utveckla mer allvarliga skador känd som knölar. Acne knölar är ofta smärtsamma och leda till ärrbildning när knöl läker. Även akne är vanliga, det finns sätt att förhindra defekter i skalet och minska dina chanser att utveckla fula knölar
1.
Tvätta ansiktet två gånger om dagen. Rengör ansiktet på morgonen och på kvällarna för att avlägsna orenheter som täpper porer och sätta på akne lesioner. Ta bort smink nattliga och hålla händerna ifrån ditt ansikte.
2.
Håll fett hår bort från ansiktet. Kemikalier från hårprodukter kan sippra in porer och skapar akne knölar i pannan och ansiktet. Begränsa användningen av hårgelé och spray för att minska oiliness, och dra tillbaka håret när du tränar.
3.
Fight lust att plocka fläckar. Håll händerna borta från finnar och Zits att undvika komplikationer. Popping eller plocka på små akne knölar kan komma med på stora skador och ärrbildning.
4.
Smörj-fria produkter. Använd endast oljefria lotioner för ansiktet, rengöringsmedel och smink för att hålla porerna unclogged och förebygga acne noduli.
5.
Regelbundet tillämpas Astringents och akne-fighting krämer. Om du är utsatt för acne knölar eller knutor, utveckla en ansiktsbehandling rutin och använda akne medicin dagligen (antingen över disk eller föreskrivs) för att avvärja fula skador.

Tips och varningar


 • När en liten knöl utvecklas, innebär behandling en kurs av antibiotika. Alternativt kan en hudläkare dränera vätskan i lesionen.

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.