hur man tenderar huden för inåtväxta hårstrån

Vård för huden och motverkar inåtväxande hårstrån tenderar att huden korrekt både före och under hårborttagning. Aggressiv hårborttagning och felaktig rakning ofta resulterar i inåtväxta hårstrån när den skarpa änden av ett kort hår åter går in i huden på ett nytt ställe. De knölar som orsakas av inåtväxta hårstrån är ofta smärtsamma, fula och ibland misstas för finnar. Gupp kan vara mer än obehag om de blir smittade eller lämna ärr

Innan Hårborttagning


1.
Skrubba med socker eller salt att avbryta döda torr hud celler innan du rakar dig eller använda någon annan typ av hårborttagning process. För att göra detta, häll lite salt eller socker till handflatan och försiktigt gnida den över ytan av huden.
2.
Återfukta huden med fuktgivande lotion och tvålar. Använd oparfymerad lotion för att minska risken för irritation, vilket kan leda till inåtväxande hårstrån.
3.
Pat huden torr efter en dusch, istället för att gnugga handduken över huden. Detta kommer att bidra till att hålla hudens naturliga fuktighet intakt.

Under Hårborttagning


1.
Raka eller använda hårborttagningsprodukter krämer direkt efter eller under, en varm dusch eller bad. Det varma vattnet kommer hjälpa att lossa och förbereda ditt hår och porer för säker hårborttagning. Följ alltid instruktionerna på förpackningen när du använder hårborttagningsprodukter krämer.
2.
Applicera ett tjockt lager oparfymerat raklödder på hela området och raka i riktning av hårväxt med en helt ny rakhyvel . Tryck inte på rakhyveln in i huden, eftersom det kommer orsaka irritation. Glide rakhyveln försiktigt och smidigt längs ytan av huden.
3.
Skölj rakade området eller hårborttagningskräm med kallt vatten för att stänga igen porerna runt hårsäckarna. Detta förhindrar inåtväxande hårstrån, tar bort depilatory kemikalier och även lugnar huden.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.