hur striden håravfall

Det första steget i kämpar håravfall är att kontrollera med din läkare. Eftersom näringsbrist samt vissa läkemedel kan orsaka håravfall, fråga din läkare om hälsoproblem eller läkemedel som förskrivs kan vara den skyldige. Om ingen sådan orsak kan fastställas, särskilda behandlingar, både receptbelagda och receptfria, kan användas för att minska hastigheten av håravfall. Om du redan har förlorat en betydande mängd hår, kan transplantationer vara ett lönsamt alternativ
1.
Kontrollera med din läkare. Brist på protein eller järn, liksom vissa receptbelagda läkemedel kan leda till håravfall. Din årliga kontroll är en idealisk tid för att diskutera ditt håravfall med din läkare. Ta upp dina problem innan slutförandet av blodprover, som din läkare kan vilja ange vissa tester innan blodprov skickas in för analys.
2.
Tänk medicinering. Minoxidil (Rogaine) är en över disk topisk formulering som används världen över, med hel del framgång och, i motsats till sina recept kusin, kan användas av både män och kvinnor. Det är direkt tillämplig på hårbotten. Du bör dock notera att Minoxidil måste användas kontinuerligt för att behålla fördelarna. Om du avbryter behandlingen, alla håret växt eller bevaras som en följd av medicinering kommer sannolikt att gå förlorade.

Propecia (finasterid), å andra sidan är ett recept piller och kan endast användas av män. Särskilt om behandling påbörjas tidigt kan läkemedlet stoppa effektivt håravfall. Rådgör med din läkare för att avgöra om läkemedlet kan vara lämpliga för dig.

Flesta experter är överens om att naturläkemedel inte fungerar. Så du är bättre att undvika örtpreparat (och, naturligtvis, mirakelkurer)
3
Tänk transplantationskirurgi -. . En mer radikal, men permanent lösning. I denna behandling, är en del av ditt eget hår bort från nacken, där det tenderar att vara starkast och sällan faller ut, och transplanteras in i skalliga områdena. Håret kommer då att växa normalt, och, vanligtvis, kan andra inte se att du har opererats. Behandlingen är inte billig, och håret kommer att ta lite tid att växa gång transplanterade. Diskutera förfarande med en klinik som specialiserat sig på hårtransplantation.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.