hypnos och rökning

Rökning är en av de största dödsorsakerna i USA och runt om i världen. Det finns många mediciner och behandlingar tillgängliga för att hjälpa människor att sluta röka, vissa mer effektiva än andra. Hypnos anses vara bland de mest effektiva behandlingarna för närvarande finns. Antal publicerade studier, däribland en med rubriken "Hypnos för rökavvänjning" av personal vid University of California, vittnar om effektiviteten av hypnos som behandling för de beroende av rökning

Betydelse

Enligt Center for Disease Control and Prevention (CDC) stod lungcancer för fler dödsfall än bröstcancer, prostatacancer och tjocktarmscancer kombineras i 2006. Den främsta orsaken till lungcancer i USA är cigaretter. Nästan 200. 000 män och kvinnor dog i lungcancer i USA under 2006. Det var inte bara många av dessa dödsfall kan förebyggas, behandling av patienter som lider av kostnader lungcancer mycket pengar, i form av medicinsk utrustning, personal tid och tillgången på sängplatser. Behandlingar såsom hypnos är en kostnadseffektiv metod för avvänjning människor bort av cigaretter.

Funktion

Hypnotism verk genom att sätta patienter i ett transliknande tillstånd. Genom att sätta en patient i trance-liknande tillstånd, kan en hypnotisör som patient att "fokusera intensivt på en viss tanke, minne, känsla eller känsla medan blockerar störande", enligt Mayo Clinic. Patienten är också mer öppen för förslag än de skulle vara normalt, vilket gör att hypnotisör "övertala" patienten som de inte behöver cigaretter. Hypnos för rökare är oftast en löpande process som patientens nikotin begär upp till ytan ofta i början.

Expert Insight

I studien "hypnos för rökavvänjning," Forskarna jämförde effekten av hypnos och rådgivning hjälpa människor att sluta rökning. Båda grupperna använt nikotinplåster under hela rättegången. Resultaten visade att, "baserat på biokemiska eller proxy bekräftelse, var 20 procent av deltagarna i hypnos gruppen abstinent efter 12 månader jämfört med 14 procent av beteendeterapi i grupp. "Många andra studier bekräfta dessa fynd. Ansedda Harley Street Clinic i centrala London har även utarbetat egna hypnos programmet. Dess hemsida hävdar" Hypnos har visat sig överlägset alla andra metoder att sluta. "

Överväganden

narkotikamissbruk av något slag är mycket svår att slå. och återfall efter behandling är vanligt. försöka tackla rökning missbruk med hypnos enbart fungerar antagligen. Nikotinberoende fysiskt ändrar sammansättningen av en persons hjärna, så det är bäst att använda hypnos i samband med läkemedel avsedda att motverka denna förändring. Det är oftast möjligt att sluta ta droger efter en kort tid, när de stora cravings har avtagit.

Varning

Det finns några hälsorisker som följer genomgår hypnos. Även missöden är sällsynta, har patienter som behandlats med hypnos varit kända för att lida av minnesförlust, erfarenhet falska minnen och har svårt att bibehålla koncentrationen efter behandling. Dem som undersöker hypnos som en form av behandling för rökning missbruk bör också vara mycket noga med att hypnotisör de väljer helt är registrerat. Det finns många obehöriga hypnotisörer som erbjuder sina tjänster på nätet, som vill tjäna pengar och dra nytta av utsatta människor.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.