akne behandlingar med laser förfaranden

Även om många människor antar att du växer ur acne som tonåring, kan denna hudsjukdom senast genom vuxenlivet. Ett antal alternativ finns för att behandla akne. Om krämer, rengöringsmedel och mediciner inte fungerar, ett antal personer väljer att behandla akne med olika laserbehandling.

Aramis Laser

Aramis laser är en hud-kylning laserbehandling används för att behandla akne vulgaris. En kylvätska appliceras på huden och sedan gått över med en liten laser. Kombinationen av värme och kyla minska storleken på körtlar som producerar olja. Därför är mindre olja produceras som orsakar akne. Denna behandling dödar också bakterier under huden och minskar talgproduktionen under huden. Aramis laser behandlingar hjälper också minska mörker akne ärrbildning och kan användas med alla svårighetsgrader av akne. Till skillnad från andra laserbehandlingar är det skonsamt utan biverkningar eller behöver ansöka utvärtes behandlingar på huden efter användning.

Blue Light Therapy

Blått ljus terapi är en annan form av laserbehandling som behandlar akne vulgaris och P. acnes. Denna form av laser terapi dödar P. acnes och gör akne vulgaris mindre benägna att flare ups. Innan du provar blå ljusterapi, kommer en hudläkare förskriva andra former av behandling, såsom medicinering och krämer. Lasern använder inte UV-ljus eftersom det kan skada huden. Biverkningar inkluderar tillfälliga pigment skada, torr hud och svullnad. Totalt sett varar behandlingen cirka fyra veckor och totalt åtta 15-minuters sessioner.

Pulse Ljusterapi

Puls ljusterapi kombinerar korta pulser av ljus och värme för att behandla akne vulgaris och P. acnes. Denna terapi är en av de nyare laser behandlingar och används också som en sista utväg för mild till svår acne problem. Terapin fungerar genom att krympa sebacious körtlar som producerar akne bakterier.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.