arch support för smärta

När en person är handfallen han inte har den naturliga stöd i hans fot som han behöver. En handfallen personen sannolikt kommer att uppleva smärta i sina fötter, ben och rygg samt i hålfoten av hans fot. När en mul över pronates innebär detta att den rullar inåt vid ankeln, vilket skapar strukturell obalans och smärta

Identification

När du har överpronation detta orsakar för mycket stretching på plantar fascia, som är den breda band av fibrös vävnad som ligger längs undersidan av foten. Inflammation uppstår när plantar fascia är stretching bort från läka. Detta orsakar smärta i hålfoten och i hälen. Om du inte behandla detta tillstånd, en hälsporre, vilket är en benig utstick, kan leda till, konstaterar Epodiatry. com. Platta fötter resulterar ofta i överpronation men inte alla att över-pronates är handfallen, enligt Bigkneepain. com. Å andra sidan, om du har ett oflexibelt, hög båge detta kan leda till att du under-pronerar. För de som inte över-pronate, mediala eller båge sidostöd är avgörande eftersom det stöd som kommer att hindra din fot från att rulla för långt inåt.

Ortopedteknik

Vadderade skor skär kallade ortoser kan ge stöd till din båge, vilket bör bidra till att undanröja din smärta. Skor som har stötdämpande sula, en rimlig häl och som är gjorda av mjukt läder, samt att få utrustade med avtagbara foten inläggssulor, eller ortoser, kommer att förhindra smärta samt ge ett välbehövligt stöd till dina bågar.

Urval

När smärtan är specifikt orsakas av platt fötter, välj en ortos med en medial häl post och riktigt hålfotsinlägg, enligt Foot. com. Denna typ av ortopediska hjälper korrekta och kontroll överpronation, som kommer att lindra den smärta du upplever i ditt valv.

Beskrivning

Ortopedteknik, som är vadderade skor skär, kontrollera förflyttning av fötterna när de rör sig onormalt. Bra skor, tillsammans med ortoser, kommer att stödja hälen området och midfoot, som kommer att lindra stress på din valv.

Techniques

Vissa individer bandet sina fötter för att ge stöd till deras valv och begränsa rörelse. Anti-inflammatoriska läkemedel kan också vidtas för att lindra smärta. Dessa tekniker i kombination med användning av ortoser, bör hjälpa dig oerhört.
Dessutom måste du överväga om du gör något som är försvårande din båge smärta. Om det behövs, ändra dina aktiviteter. Stretching vaderna varje dag hjälper till att lindra trycket på foten. Fot ortoser bör definitivt användas om en strukturell obalans är närvarande, som din fot läkare kan avgöra.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.