bygga en massagebänk

Konsten att massage har utövats i århundraden för att lindra spänningar. Professionell massage tabeller kan vara dyrt, ibland gör dem kostnadseffektiva oöverkomliga för dem som utför rekreation massage. En hemgjord tabell kan konstrueras ur en enda planka av trä med fällbara ben som gör det enkelt att lagra, och det kan vara stoppad med gemensamt hushåll sängar
1.
Har en vän ligger på en yta på en höjd som tillåter dig att nå honom bekvämt från en stående position, som om att massera honom. Ytan ska vara lägre än midjan på enskilda att ge massagen.
2.
Mät höjden på ytan, och köp fällbart bord ben av denna längd från ett hem förbättring butik. Tabellen kommer inte att stödja ben 36 inches eller längre, eftersom de kommer att träffa varandra när den är hopfälld. Om benen finns 30 inches eller kortare tid, kommer utrymme att finnas tillgänglig att fästa ytterligare enda benstöden i mitten av bordet om så önskas. Benen köpas bör vara ungefär lika bred som bordet. Konsultera resurs bilden (vid www. northerntool. com/images/product/images/1713_lg. jpg) för ett exempel på lämplig fällbord ben.
3.
Installera fällbara benen på undersidan av bordet, med ett par fällbara ben i varje ände av bordet, med de medföljande skruvarna med benen. Varje par ben kommer att innehålla fyra fästpunkter, två nära slutet av tabellen, två nära mitten, som måste skruvas fast.
4.
Vik benen för att lagra tabellen.
5.
Vik ut benen och se till att låsningen är på plats när du använder tabellen.
6.
Lägg en skum pad cirka två inches tjock på bordet när den används och drapera lakan över den för komfort.
7.
Använd kuddar för att stödja den enskilde som masseras. En kudde under bröstet och vristerna, förutom en kudde till individens huvud, är en lämplig nedåt set-up, medan en kudde under huvudet och knäna fungerar för en person på ryggen.
8.
Använd rullade handdukar eller lakan för att lägga till stöd någonstans den enskilde inte är i kontakt med sängar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.