den bästa kardiologi böcker

Kardiologi är läran om hjärtat och dess åtgärder och sjukdomar. Det är en oerhört viktig del av det medicinska området och föremål för många medicinska böcker. Dessa publikationer är avsedda att upplysa läsaren om frågor alltifrån den senaste utvecklingen på området för kardiologi till förebyggande metoder som är utformade för att förbättra hjärt-och kärlhälsa hos läsaren.

Kardiologi Made Simple

"kardiologi Made Fånigt Enkel "av Michael A. Chizner erbjuder utveckla insikt om området kardiologi genom välskrivna innehåll och humor. Det täcker de flesta viktiga ämnen med anknytning till området för kardiologi, från icke-invasiv och invasiva diagnostiska undersökningar, farmakologiska behandlingar av hjärtsjukdomar, och enkla rutiner kontor som historia ta och lungröntgen. Den lekman-vänliga formatet gör den till en utmärkt resurs för dem som vill utforska området kardiologi.

Patofysiologi Heart Disease

Skrivet av Leonard S. Lilly, "Patofysiologi för hjärtsjukdomar" undersöker frågor som rör kardiologi och hjärt-kärlsjukdomar, såsom optioner farmakologi behandling av akuta koronara syndrom och mekanismerna för hjärtsvikt. Boken erbjuder ett brett spektrum av ämnen relaterade till kardiologin i klartext som är godtagbar för både vardag läsaren samt för läkare och medicinstuderande.

High Yield Heart

Enligt en genomgång av Dr Charles motorväg , är "High Yield Heart" av Ronald W. Dudek en "kardiologi för Dummies" typ bok som praktiskt taget sammanfattar de första två åren av läkarutbildningen inom dess sidor. Ämnen som behandlas sträcker sig från röntgen och anatomi för patologi och mikrobiologi. Skriven på ett enkelt språk som är utmärkt för både den dagliga läsare eller läkarstudent, är "High Yield Heart" som syftar till att ge läsarna att lära sig grunderna i kardiologi i lekmannaspråk.

Braunwald's Heart Disease

"Braunwald's Heart Disease: en lärobok i kardiovaskulär medicin "har fullt färgad text och illustrationer samt omfattande korsreferenser för frågor som rör kardiologi och hjärt-och kärlhälsa. Boken innehåller praktisk information om förebyggande åtgärder för att säkerställa hjärtats hälsa samt insikter om effekterna av fetma, hjärt gifter och diabetes. Den har även ny information om de senaste framstegen inom hjärt förnyelse samt ämnen relaterade till förvaltningen av end-of-livsfrågor.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.