hur korrekt behandla akne

Acne förknippas ofta med unga människor. Dock kan dessa fula knölar utvecklas på huden hos äldre. I vissa fall tycks bli av med akne nästan omöjligt. Det finns olika orsaker till acne, och tyvärr, precisera den underliggande orsaken kan vara svårt. Men även om du inte kan identifiera en utlösande faktor, kan du vidta åtgärder för att minska acne och behandla befintliga gupp
1.
Använd över disk rättsmedel. Starta en rutin hudvård och tillämpa en djup rengöringsmedel och acne sammandragande problemområden dagligen för att minska och bli av med akne befintliga varumärkena.
2.
Diskutera recept alternativ med en hudläkare. När akne inte svarar på hem behandlingar, fråga en hudläkare för en starkare akne medicin. Antibiotika och p-piller används också för att behandla akne.
3.
Tvätta makeup och hudfett kväll. Undvik att bära smink som stiftelse eller hud rouge till sängs. Dessa produkter täppa till porerna och utlösa akne. Dessutom tvätta ansiktet innan sängen för att ta bort hudfett som ackumuleras under hela dagen.
4.
Håll irriterande från ditt ansikte. Regelbundet tvätta håret för att stoppa hår oljor från sipprar mot ansiktet. Dra håret bort från ansiktet, och tvätta händerna innan du rör ditt ansikte.
5.
Begränsa användningen av produkter som täppa till porerna. Läs förpackningstexter innan man köper smink och ansikts moisturizers. Välj oljefria produkter för att minska skador.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.