hur man blir ett sår sjuksköterska

Sjuksköterskor träna så mycket läkare i varje medicinsk avdelning och på en rad olika sjuksköterskor ämnen. Men precis som läkare utbilda sig till specialister inom vissa medicinska områden, även sjuksköterskor kan bli utbildade i särskilda specialiteter. Sjuksköterskor som blir specialiserad på sårvård förstå mer detaljerad information om alla aspekter av sår och sårvård såsom hur man korrekt skilja mellan de olika infektioner och riktigt alternativ behandling. Sårvård sjuksköterskor är också skicklig på patientutbildning för vård i hemmet och är certifierade att göra rensning av såret och excision av några döda material. Certifiering för att bli en sårvård sjuksköterska eller sårvård specialist kan bestå av flera olika steg
1.
Bestäm
vilken typ av omvårdnad ackreditering program erbjuds i ditt område som kan ge certifiering i sårvård. Organisationer att börja med bestå av American Academy of Wound Management och National Alliance of Wound Care tillsammans med alla online vårdutbildningar och som kan ge inte bara certifiering, men fortsatte enheter utbildning för slutförande.
2.
identifiera organisationer som kommer att erbjuda dig certifiering på grund av arbetslivserfarenhet utan att kräva la kurs studie. American Academy of Wound Management kräver inte sjuksköterskor för att göra någon ytterligare medicinsk undersökning för att ansöka om sårvård certifieringsexamen. Men andra organisationer, såsom National Alliance of Wound Care, kräva ytterligare utbildning studie-eller andra dokumenterade certifieringar för att ansöka om deras sårvård certifieringsexamen.
3.
Ansök och betala tentamen avgifter för ackreditering kurs du har valt att genomföra. National Alliance of Wound Care erbjuder certifiering sårvård för ungefär $ 350 och den amerikanska Alliansen Sårvård erbjuder ackreditering examen för ca $ 400. Alla certifieringar är giltiga endast för en viss tid. Till exempel är den amerikanska Alliansen Sårvård certifiering gäller endast för 10 år från dagen för slutförandet.
4.
Efter avslutad certifiering, bestämmer vad sårvård specialitet position du vill sträva efter. Även om många specialiteter inte aktivt kräver specialiserade kurs undersökning för att arbeta i ett specifikt medicinska området, är det fördelaktigt att ha goda kunskaper i en viss specialitet och det kan öka dina möjligheter till avancemang till en lärare eller pedagogisk ställning som arbetar med patienter eller familjer i korrekt sår förvaltning.
5.
Titta in medicinska specialiteter som behöver sårvård sjuksköterskor inklusive gastroenterologi, sårvård behandlingshem och infektion positioner inom ett sjukhus som arbetar med Staph och MRSA-kontroll .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.