hur man kan bli av bikini gupp

Bikini gupp är rakhyvelsutslag som förekommer i blygd (bikini) område och är en vanlig rakning irritation. Att bli av med bikini gupp när de väl har bildats är inte lätt, men de kan behandlas. Nyckeln till att få bli av med dem är dock att undvika de villkor som tillåter dem att bilda. Med lite förberedelser och omsorg, kan du undvika att behöva handskas med denna olyckliga efter effekt av rakning

förebyggande genom ordentlig rakning teknik


1.
Bada i varmt vatten eller ta en varm dusch för att mjuka upp hår och hud. Detta kommer att underlätta rakningen och för att minska risken för bikini gupp.
2.
Tvätta skrevet med bakteriedödande tvål innan rakning. Detta kommer att hålla bakterier som kan orsaka bikini gupp från att infektera din nyrakade hud.
3.
Alltid raka med en skarp rakkniv. En tråkig rakhyvel är mer sannolikt att orsaka bikini gupp. För att undvika detta, ändra din rakhyvel efter några rakningar. Se Resurser för några sätt du kan förlänga livet på din rakhyvel och hålla den skarp för mer än en användning.
4.
Raka i samma riktning som könshår tillväxt. Rakning mot hårets tillväxt kommer att uppmuntra irritation och stötar.
5.
Applicera en rakning behandling med lidokain omedelbart efter rakning för att minimera rodnad och irritation.

Avluftande Bikini Ojämnheter


1.
Ansök aloe vera lotion till bikini gupp. Aloe Vera har rykte om sig att lindra både smärta och inflammation.
2.
Applicera blöjeksem grädde till bikini gupp. Blöjeksem grädde kan minska inflammation från rakhyveln irritation.
3.
Applicera en roll-on deodorant till bikini gupp. Detta är ett trick som rekommenderas av några dansare och modeller som rutinmässigt bära baddräkt eller dräkter.

Tips och varningar


 • lösa kläder omedelbart efter rakning för att undvika friktion och ytterligare irritation i det drabbade området. Om du fortfarande utveckla bikini gupp efter denna process, använda ett kommersiellt behandling speciellt framtagen för bikini gupp eller rakhyvelsutslag. Neosporin eller annan antibiotisk salva kan också bidra till att minska bikini gupp. Bästa sättet att bli av med dem, är dock att undvika att deras bildande genom noggrann rakning metoder.

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.