hur man ska behandla ansiktet brännskador från papiljotter

Facial brännskador som orsakas av papiljotter och locktänger är faktiskt ganska vanligt hos kvinnor. De flesta ansiktsbehandling brännskador som följd av enheter hårstyling är ytliga och orsakar bara lindriga besvär. Vissa brännskador är mer omfattande och kräver användning av speciella tekniker för att både lindra smärtan och förhindra ärrbildning. Det bästa sättet att minimera ärrbildning och smärta i samband med en ansiktsbehandling bränna är att behandla det omedelbart efter det inträffar
1.
Blöt en tvättlapp med kallt vatten och tillämpa det på det skadade området så snart som möjligt att transportera bort värme och stoppa skadan. Applicera ytterligare vatten till disktrasa regelbundet och hålla bränna täckt med kallt vatten i 15 till 20 minuter. Applicera inte isen till bränna, eftersom det kan orsaka förfrysning.
2.
Applicera 1 /4 tsk. av lotion, såsom aloe vera, att det skadade området i ett tunt lager för att återfukta den. Lotion hjälper till att förhindra att huden torkar ut och kommer att främja en snabbare läkning. Om brända området har öppet blåsor, tillämpa en antiseptisk salva istället.
3.
Placera ett bandage över ärret och hålla det täckt under 48 timmar för att förhindra en sårskorpa bildas. Byt förbandet en gång per dag för att hålla bränna ren.
4.
Tvätta bränna en eller två gånger per dag om ett tydligt sekret produceras. Tvätta ansiktet brinna med våt disktrasa och mild tvål. Skölj området och torka noggrant.

Tips och varningar


 • Om brinna blir svart, eller om du upplever extrem smärta, uppsök läkare.
 • Använd inte smör på en ansiktsbehandling bränna så detta kommer att fälla värmen och göra bränna värre.

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.