hur man trotsa ålder med Botox

Botox är en injicerbara läkemedel, som också kallas botulinum toxin typ A. Den tillverkas av det gift som orsakar en typ av matförgiftning kallas botulism. Botulism kan vara livshotande, men får Botox injektioner används säkert av kosmetiska skäl och för att behandla vissa sjukdomstillstånd. Botox används att minska uppkomsten av rynkor. Dess effekter är tillfälliga och kan pågå i tre till fyra månader. Tala med din läkare om de eventuella riskerna med att använda denna drog
1. .
Fråga din läkare om Botox är säkert för dig. Kvinnor som är gravida eller ammar bör inte använda Botox. Lämna ut din medicinska tillstånd och eventuella mediciner du tar till läkaren. Innan har Botox injektioner, kan du behöva sluta ta vissa mediciner som blodförtunnande. Men om du har drabbats av en hjärtattack, stroke eller någon annan allvarlig sjukdom, kan det inte vara säkert för dig att avbryta din medicinering.
2.
Rådgör med din läkare om dina förväntningar. Botox är vanligen används för att behandla rynkor som kråksparkar, skrynklor panna och rynkor mellan ögonbrynen. Det är dock inte idealiskt för behandling rynkor runt munnen, eftersom det skulle påverka muskler du använder för att prata och äta. Dessutom kan lindra Botox inte rynkor som orsakas av solskador, enligt MayoClinic. com.
3.
Be din läkare att tillämpa en bedövande kräm på det området om du är orolig för smärta . Medan de flesta patienter kan bara uppleva obehag, enligt Consumer Guide till plastikkirurgi, får en aktuell bedövande kräm hjälper dig att slappna av och få din injektion i komfort.
4.
Håll stilla medan läkaren sprutar in Botox. Beroende på om du har valt flera områden för Botox injektionen kan detta förfarande ta ungefär 10 till 20 minuter. Det finns ingen nödvändig återhämtning tid, och du kan köra själv hem omedelbart.
5.
Undvik att massera eller gnida de områden där du fått Botox. Detta kan uppmuntra Botox för att "resa" till andra delar av ansiktet, vilket kan resultera i tillfällig hängande och muskelsvaghet.
6.
Ring din läkare om du upplever ihållande eller obehaglig biverkningar. Vissa biverkningar kan vara huvudvärk direkt efter injektioner, smärta, rodnad vid injektionsstället, illamående och andra influensaliknande symtom. Om du upplever möjliga tecken på botulism, såsom sluddrigt tal, problem att svälja och andas, samt muskelsvaghet, kontakta din läkare omedelbart.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.