varmvatten & citron för förstoppning

Förstoppning en av de vanligaste och mest besvärande sjukdomar i matsmältningssystemet. Förstoppning kan orsakas av otillräcklig kostfiber, otillräcklig vattenintag eller bakomliggande tillstånd som colon irritabile. Behandling av förstoppning kan uppnås genom användning av varmt citron vatten tas oralt eller rektalt i form av ett lavemang

peroral administrering

Drick en kopp varmt citronvatten varje dag. Citroner är rika på citronsyra, vilket bidrar till att stimulera matsmältningen och eliminera år av uppbyggnad av giftiga ämnen i tjocktarmen. Pressa saften av två citroner i en 8-ounce glas vatten. Värm citron vatten i en kopp i mikron i en minut. Sip citron vattnet långsamt för att hjälpa dig tolerera den syrliga smaken av citron.

Rektal administrering

Använda varm citronsaft rektalt i form av ett lavemang hjälper till att eliminera uppbyggnaden av härdade avföring och toxiner i tjocktarmen . Använd saften från två stora citroner i kombination med varm till varmt vatten för att fylla en 2-stop lavemang väska. Smörj lavemang applikatorspetsen med en vattenlöslig smörjmedel såsom KY Gel eller Astroglide. In spetsen i ändtarmen för att leverera citron och vatten. Behåll lösning för upp till fem minuter innan utvisa lösningen och avföring i kommoden.

Mjuka

dricka varmt citronvatten mjukar pall som har blivit härdade och svår att passera på grund av otillräcklig hydrering. Dricka varmt citron vatten först på morgonen med frukost hjälper till att mjuka pallen måltider som intas dagen innan. Dricka varmt citron vatten först på morgonen med frukost också bidrar till att säkerställa en korrekt matsmältning så att det avfall som genereras från frukost lätt kan ledas genom matsmältningssystemet efter alla näringsämnen har absorberats från mat som äts till frukost.

Bulking Agent

Lägga lösvikt till pallen hindrar avföringen från att bli torkad i tjocktarmen och ändtarmen innan en avföring. Citroner är en utmärkt källa till kostfiber. Fibern finns i citron vatten längs med vattnet själv främjar sammanslagningar av pallen, som flyttar pallen längs mag-tarmkanalen och ut ur kroppen genom ändtarmen under en avföring.

Överväganden

dricka varmt citronvatten är ett naturligt botemedel mot förstoppning. Naturläkemedel för förstoppning kan vara mycket mer fördelaktigt för systemet än starka kemiska laxermedel, som bara lindra förstoppning, medan varmt citron vatten reglerar systemet för att förebygga förstoppning. Varmt citronvatten för förstoppning kan också vara till nytta för kvinnor som lider av förstoppning under graviditeten på grund av bristen av biverkningar av kemiska laxermedel såsom bisacodyl, glycerin och fosfater natrium.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.