Hur gör jag bli av med akne kratrar i ansiktet?

Acne kratrar är ansiktet Spåren av obehandlade akne. Oavsett din ålder, kan du utveckla akne som leder till ärrbildning om du inte söker en hudläkare vård för utbrott. Lyckligtvis finns det ett antal behandlingar, allt från kollagen injektioner till operation, som kan befria dig av dessa fula akne kratrar. Boka tid för att se en hudläkare för att hitta den behandling som är bäst för dig
1.
Få laser renovering behandlingar för att avlägsna acne kratrar och ärr. En laserstråle används för att värma och ta bort den yttre huden (dermis), så att ny hud kan bilda.
2.
Fråga din hudläkare om dermabrashion. Denna behandling avlägsnar det översta lagret av oren hud med hjälp av en roterande stålborste.
3.
Få injektioner vävnad filler. I detta förfarande är kollagen eller fett injiceras i huden för att minska uppkomsten av kratrar och ärrbildning.
4.
Tänk operation om du har allvarliga post-akne ärrbildning. Acne ärr kan avlägsnas kirurgiskt en i taget och en hud graf (eller stygn) som används på nära håll snittet området.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.