alkohol / droger utbildning om farorna med klasser

National Institute on Drug Abuse stater som sitt uppdrag. Att leda nationen att föra vetenskapens makt att bära på drogmissbruk och beroende. Institutet syftar till att säkerställa en snabb och effektiv spridning och användning av forskning för att förbättra förebyggande åtgärder, behandling och politik som det avser drogmissbruk och beroende. Alkohol och droger medvetenhet utbildning är avgörande för nationens återhämtning från denna epidemi.

DARE

Drogmissbruk Resistance utbildning är en polis-lett serien lektionerna undervisas från förskola genom 12: e klass. För officerare, D. A. R. E. Programmet är mer än bara förebyggande utbildning, den lär beslutsfattande förmåga att hjälpa eleverna att undvika högriskbeteende att säkerställa att de växa upp friska, trygga och säkra. Hundratals skolor i landet har genomfört olika alkohol-och narkotikapolitiska program medvetenhet.

Lärare

Lärare Vision, en del av familjen Education Network, att barn behöver få information om tobak, alkohol och andra droger att göra säkra beslut . Det erbjuder gratis lektioner och Printables att hjälpa lärare att öka medvetenheten om rökning, drogmissbruk förebyggande och hälsa och friskvård i klassrummet. Lärare Vision uppmuntrar lärare över hela Amerika att sprida den verkliga fakta om alkohol-och drogmissbruk.

DWI

rattfylla är olagligt i USA. Gå över den lagliga gränsen på 0,08 procent alkohol i blodet, eller BAC, resulterar i en rattfylleri övertygelse. I flesta fall är gärningsmannen som krävs enligt lag och Institutionen för motorfordon att ta alkohol och narkotika klasser medvetenhet att återfå körning privilegier. Längden och material av dessa klasser beror på brottet och gärningsmannens tidigare fällande domar.

SAMHSA

Det amerikanska Department of Health och Human Services och SAMHSA National centrumet för alkohol och narkotika Information har skapat en "National Drug Control Strategy. De erbjuder tryckta exemplar av sina publikationer och material om alkohol och narkotika medvetenhet via telefon, och vissa är tillgängliga online

SAMHSA
Avgiftsfritt:. 877-SAMHSA-7
spanska: 877-767-8432
TDD: 800-487-4889
Fax: 240-221-4292
ncadi. samhsa. gov


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.