carboxytherapy för bristningar

Carboxytherapy är en poliklinisk kosmetiskt ingrepp för att behandla en rad olika hudåkommor, inklusive bristningar, celluliter och mörka ringar under ögonen, liksom för fett skulptera. Behandlingen är baserad på konstant utbyte av syre för att ersätta koldioxid i kroppen

arbetsordningen

Carboxytherapy innebär att injicera koldioxid under och i de undre lagren av huden, enligt hemsidan Carboxytherapy. Injektion av koldioxid gör att kroppen att öka flödet av syre till området för att ta bort koldioxid. Öka flödet av syre till det skadade området börjar läkningsprocessen.

Theory

hudbristningar, enligt hemsidan Carboxytherapy uppstå om kollagenet i huden (i mitten) lagret av huden spricker och bryts ner på grund av stretching av huden under graviditeten och andra händelser som leder till viktökning. Den nedbrytning av kollagen lämnar stort band av fula, missfärgade och rynkig hud, som vissa studier beskriver som ärrvävnad. Nybildade bristningar eller striae, är brun-färgad. Äldre striae är vitaktig. Carboxytherapy reducerar uppkomsten av stretch märken genom att stimulera bildandet av nytt kollagen i huden lagret av huden.

Behandlingar

Carboxytherapy behandlingar, enligt hemsidan Carboxytherapy, inte ont men känns "lite konstigt. " Patienten kan känna ett visst tryck som koldioxid injiceras och expanderar hudbristningar och bristningar kunde kännas lite kliande. Båda dessa effekter minska inom cirka fem minuter. Eftersom ärrvävnad inte innehåller nerver, är behandlingen smärtfri när det används för att behandla bristningar. En serie behandlingar är oftast nödvändig.

Bieffekter

Blåmärken vid injektionsstället är den enda vanlig biverkning av carboxytherapy, enligt hemsidan Carboxytherapy, där det sägs vidare att det inte finns några kända risker för förfaranden.

Historia

Det förfarande uppfanns vid Kungliga Spas i Frankrike i början 20th century att behandla perifer arteriell ocklusiv sjukdomar som orsakas av blockeringar i de stora artärerna i armar och ben. Utövare i Europa och Sydamerika utvidgade terapi för att behandla hudåkommor såsom hudbristningar. Processen används i USA i dag för att minska bristningar och för andra ändamål, även om den inte har godkänts av US Food and Drug Administration för sådana behandlingar, enligt Läkare koalitionen för injicerbara Safety. Heller, säger samma källa, ha några kliniska studier visat att behandlingen är effektiv.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.