fria naturliga vårtan bort information

Vårtor kan tas bort naturligt i ett antal olika sätt. Vårtor är smittsamma utväxter på huden orsakade av humant papillomvirus. En förebyggande åtgärd är att hålla immunförsvaret i gott skick genom att konsumera C-vitamin, som finns i citrusfrukter, såsom apelsiner. Detta kommer att hjälpa kroppen bekämpa och avvärja vårtor

Aloe Vera

Aloe vera är en välkänd medicinalväxt. Vårtor kan avlägsnas genom att bryta av en stjälk från Aloe Vera och gnugga trögflytande saft över tillväxten. Juicen innehåller naturliga fettsyror som hjälper till att bryta ner vårtan. Detta bör göras ofta tills vårtan faller sönder. Aloe vera kräm och gelé kan köpas på apotek och butiker.

Vinäger

Äppelcidervinäger är också utropat som en åtgärd som kommer att ta bort en vårta inom tre till fyra dagar. En bit av bomull indränkt med ättika bör tejpas på vårtan. Detta bör göras två gånger per dag. Vit vinäger kan också användas, men resultaten kan ta lite längre tid.

Frukt botemedel

Vissa frukter har förmåga att ta bort vårtor. Frukter såsom ananas, fikon och papaya, samt skal banan, innehåller enzymer som kan hjälpa till att utrota en vårta. Tejpa en bit av frukt till vårtan. Byt ut frukt som behövs tills vårtan löser sig.

Naturliga syror

En påföljd som fungerar på samma sätt som äppelcidervinäger innebär en bomullstuss doppad i citronsaft eller limesaft sedan tejpade på vårtan. Ännu en alternativet kräver blötläggning en skiva löken i vinäger i sex till 12 timmar innan tejpa lök i vårtan.

Olika oljor

Olja av oregano är kända för att ha antibakteriella egenskaper och används i många andra naturläkemedel . Täck vårtan efter applicering en droppe olja på den. Ricinolja kan också användas i ett bandage över vårtan. Ricinolja ska inte användas för mer än en vecka.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.