hur att blekna efter akne märken

När akne utbrott lämnas obehandlade, märken och ärr kan utvecklas på huden. Dessa fläckar kan vara pinsamt och kan negativt påverka självkänsla. Det finns flera skäl till varför ett utbrott kan inträffa: huden kan överproducera olja (sebum), bakterier kan bygga upp eller hormoner kan variera på grund av graviditet, pubertet eller från användning av p-piller som p-piller. Acne också kommer att leda om hårsäckar på huden blir irriterad på grund av oregelbundna utsöndring av döda hudceller
1.
Tänk dig en microdermabrasion behandling. Denna procedur använder kristaller för att delikat bort ytan märken och fläckar från huden.
2.
Tala med din läkare om dermabrasion behandlingar. Dermabrashion är reserverad för mer svår akne märken, men det fungerar genom att använda en roterande borste gjorda av metalltråd för att ta bort det översta lagret av skadade huden.
3.
Fråga din hudläkare om mjukvävnad fyllmedel. Din läkare kommer att injicera fett eller kollagen under huden för att minska uppkomsten av akne märken.
4.
Fråga om laser renovering för att ta bort ärr. I detta förfarande är en laserstråle som används för att värma och förstöra det yttre lagret av huden.
5.
Tänk dig en operation förfarande (för extrema fall av akne-skadad hud) där enskilda ärr tas bort och en hud graf eller stygn används för att täcka den ärrade området.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.