hur du tar bort allergener med en luftrenare

Drabbade av dammkvalster, sällskapsdjur ilska eller allergier mögel kan använda en luftrenare för att ta bort inomhus allergener. Vanligen används på åldringshem, partikel luftrenare förbättra kvaliteten inomhusluften i hushåll. Dessa elektroniska purifiers använda processen för elektrostatisk attraktion där neutrala partiklar sugs in i renaren och joniseras, eller ges en elektrisk laddning, så att magnetisk anslutning till samlare plåtar. Överväg olika faktorer när man väljer en luftrenare såsom typ av allergener eller irriterande, rummets storlek, graden av effektivitet, energiförbrukning, ljudnivå och filter kvalitet.
1.
Identifiera den källa och typ av allergener som orsakar en allergisk reaktion eller nedsatt respiratorisk hälsa.
2.
Vi talar ditt rum som kommer att gynnas av placeringen av en luftrenare. Du kan välja att placera luftrenare nära källan för allergener-ditt husdjur favorit rum, till exempel-sovrummet för allergiker eller i de vanligaste delar av huset.
3.
Multiplicera ytor i rummet där du kommer att använda luftrenare med två tredjedelar. Resultatet utgör det minsta kubikmeter kvadratmeter per minut av ren luft som produceras av renaren, eller Clean Air Delivery Rate (CADR), som effektivt tar bort allergener från rummet. Om användningen är avsedda för flera rum, gäller formel den största lokalen.
4.
Köp en luftrenare som ger minst den lägsta CADR krävs för att förbättra ditt hem luftkvalitet som fastställs av de två tredjedelar formel. Du kanske också vill välja en renare identifieras med Energy Star-betyg som utfärdats av Environmental Protection Agency (EPA) för de mest energieffektiva modellen.
5.
Placera luftrenaren i lämpliga rummet flera meter bort från väggen, om möjligt, för att maximera luftflödet och förbättrad luftkvalitet.
6.
Följ tillverkarens specifikationer för användning föreskrifter och allmänna råd underhåll inklusive städning eller Byta filter.

tips och varningar


 • Många luftrenare producerar ozon som i höga koncentrationer kan påverka kemiskt känsliga individer.

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.