hur man fixar depression omedelbart.

Ofta depression är en följd av vissa kemiska avvikelser, främst serotonin och dopamin. Motion är ett bra sätt att lyfta dig ur depression. Träning utlöser noradrenalin och dopamin --- samma kemikalier som finns i Wellbutrin och Zyban --- in i hjärnan. Dessa två kemikalier rapporteras att höja stämningen. Tryptophan rapporterade samma aminosyra att få dig att må bra efter att ha ätit kalkon på Thanksgiving middag, metaboliseras i kroppen, blir 5 HTP, som sedan omvandlas till serotonin. Ökningar i serotonin via selektiva serotoninåterupptagshämmare (SSRI) som Zoloft, Seroxat och Prozac, sägs öka humör och bekämpa depression. Därför, genom en kombination av motion och 5 HTP, kan du känna en snabb förbättring i ditt humör, utan användning av ett recept
1.
Ta en 50 milligram, 5 HTP tillägg, på fastande mage, först på morgonen. Dokument ditt humör på sjökortet.
2.
Gå eller springa i minst 30 minuter varje dag. Du bör gå utanför om möjligt under dagen, medan solen är ute.

Om vädret är förbjudet att gå utomhus, gå eller springa inne för inte mindre än 30 minuter med hjälp av ett löpband, eller en inomhus vandringsled.
3.
Ta en 50 milligram, 5 HTP tillägg, på fastande mage, innan sängen. Dokument ditt humör på sjökortet.
4.
Fortsätt ovanstående steg 1 till 3, dagligen i en vecka, och låt ditt humör på humör diagrammet två gånger om dagen. I slutet av veckan, avgöra om ditt humör har förbättrats. Om du känner dig inte tillräckligt har förbättringar skett, kan du öka dosen 5 HTP och 100 milligram två gånger om dagen.
5.
Motion dagligen, minst 30 minuter, och justera din 5 HTP dos, efter behov.

tips och varningar


 • söka sjukvård för depression. Det är ett allvarligt tillstånd som kan vara livshotande. Om du har tankar på självmord eller skada sig själv, ring 911 direkt.
 • Det finns ingen FDA godkänd dosering för 5 HTP och det bör ske under överinseende av en läkare.
 • Om du tar ett antidepressivt inte sluta ta det utan läkares godkännande. Dock aldrig ta anti-depressiva medel, antihistaminer, viktminskning läkemedel, Parkinsonmedicin eller använda alkohol när du tar 5 HTP.

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.