hur man kan bli av indragna akne ärr

Svår akne kan orsaka djupa skåror som är pinsamt och svårt att täcka. Det finns dock en mängd olika behandlingar för att minska rodnad och fylla i fördjupningar som gjorts av akne ärrbildning. De flesta behandlingar är receptbelagda, så de måste förskrivas av en hudläkare
1.
Ansök ärr behandling lotion för att den ärrade områden på kroppen. Denna gel-baserad lotion är för tefatsformade ärr. Denna behandling är också för ärr som fortfarande kan utvecklas.
2.
Använd A-vitamin och Cellex-C på det område som är ärrad. Kombinationen av dessa krämer kommer att minska ärr på några månader. Vitamin A bör tillämpas på morgonen, medan Cellex-C används på natten för att återuppliva frisk hud.
3.
Emot en kemisk peeling från en plastikkirurg. En kosmetisk skal anses kosmetisk kirurgi. Detta förfarande består av höga potensen syra appliceras på huden. Detta tar bort den övre hudlagren och gör ärr mindre märkbar.
4.
Besök en plastikkirurg för att få laserbehandling. Det finns två typer av laser behandlingar som används för att behandla akne ärrbildning. Slipmedel laser tar bort de yttre lagren av huden samtidigt bränner ärrvävnad under huden. Icke-slipande laser också ta bort det yttersta lagret, men den typen av laserbehandling inte skadar epidermis under.
5.
Besök en hudläkare för receptbelagda hydrokinon och glykolsyra lotion syra. Använd dessa krämer till ansiktet dagligen för att behandla pigmentering desorientering. Pigmentering desorientering är inte ärr, men förväxlas ofta med ärrbildning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.