hur man kan bli av laser ärr

Även om lasrar kan vara ett bra sätt att förbättra din hud-från hårborttagning att korrigera pigmentering att ta bort oönskade tatueringar-de kan också lämna ärr som kan vara värre än det ursprungliga problemet. Laser ärr funktion som alla andra ärr och kan tas bort i många av de samma sätt som vanliga ärr kan behandlas. Andelen framgångsrika av alla ärr behandling, beror naturligtvis på hur allvarligt ärret, ditt allmänna hudåkomma och ålder på ärret
1.
Boka tid med en hudläkare eller en licensierad salong för att få en laser behandling med Q-switchade-laser. Var noga med att berätta för läkaren att du försöker att ta bort ett ärr kvar av en laser behandling. Q-switchade lasrar görs för att ta bort tatueringar och andra mörka märken och är säkra och generellt effektivt vid behandling av laser ärr.
2.
Få microdermabrasion på en lokal klinik eller spa. Microdermabrasion är en behandling där huden är bokstavligen kratsade bort av små kristaller. När det översta lagret av hud tas bort, är klarare hud från undersidan kan visa igenom och huden börjar reparera sig själv genom att odla färska, ny hud.
3.
Fråga din hudläkare eller plastikkirurg om att försöka en blandning av steroid injektioner och tryck terapi. Steroidinjektioner inte bara lindra smärta och klåda i samband med många typer av ärr men de är också orsaka ärr att lätta och försvinna. Tryck terapi, som kan innebära upp till sex månader med att bära ett tryckförband, orsakar ärr platta till. Används tillsammans, de är mycket effektivt för behandling av keloid ärr som kan vara resultatet av laserbehandling.
4.
Sätt silikon gel eller silikon ark för att ärret. Denna plattas några upphöjda områden orsakas av tillväxt av kollagen som bildas ärrvävnad. Det kan ta lite tid men dessa geler har konstaterats att minska uppkomsten av ärr.
5.
Prova en Z-plasty om ärret är i ett område som har naturliga linjer eller rynkor . Under en Z-plasty, skär en kirurg en z-form i ärret. Detta lindrar de punkter i spänning på den omgivande huden och kan ändra utseendet på ett ärr så att det ser bättre anpassade till den del av kroppen där den ligger.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.