hur man kan bota ansiktsbehandling akne

Ansiktsbehandling akne är mycket vanligt och drabbar människor i alla åldrar. Acne kan utvecklas i form av små knölar eller större skador kallade noduli. Oavsett vilken typ av akne du upplever, det finns sätt att bota ansiktsigenkänning akne och uppnå tydliga, felfri hy. Du kanske inte kan klara akne över en natt, men med en konsekvent hudvård rutin, kan du bli av med akne och stoppa framtida problem
1.
Rengör ansiktet med en djup cleanser. Body oljor och bakterier täppa vanligt porer och finnar orsak. Använd en djup Cleanser dagligen för att tvätta ansiktet och eliminera tilltäppta porer. Jämför ansiktsigenkänning rengöringsmedel och välja ett som har ett antibakteriellt ämne.
2.
Använd akne medicin efter varje tvätt. Ta bort överflödigt fett och smuts och bota akne med en akne sammandragande eller mediciner som funktioner bensoylperoxid. Ansök direkt som att bekämpa akne och stoppa framtida utbrott.
3.
bort ditt smink varje natt innan du somnar om du bär smink varje dag. Foundation och andra sminkprodukter kan täppa till porerna, vilket förvärrar eller producerar nya akne märken.
4.
Bort vissa livsmedel ur kosten. Acne utlöser varierar från person till person. Titta på din kost för att se om skador utvecklas efter konsumerar vissa livsmedel eller drycker såsom sura drycker och tomat. Undvik dessa livsmedel för att rensa ditt ansikte.
5.
Ställ en professionell för rekommendationer. När inte bli av med akne hemma, rådfråga en läkare för råd om akne lösningar. Hormonella och bakterier infektioner på huden är också acne skyldiga, där läkarna kan rekommendera antibiotika eller p-piller om du är kvinna, för att bota akne.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.