hur man odlar brösthår för män

En håriga bröst är tecken på manlighet i många kulturer, inklusive vårt. Tyvärr spelar genetik en roll i den mängd kroppsbehåring du växer, och några män aldrig producera mer än några bröst hårstrån som vuxna. Medan resultaten varierar från man till man, det finns flera metoder för att främja ny tillväxt brösthår, inklusive massage, kost, motion och vitamintillskott
1.
Motionera regelbundet. Aerob träning och tyngdlyftning endorfiner släpps ut i kroppen som främjar friskt hårsäckar och hårväxt, inklusive några bröst hårväxt.
2.
Ät en välbalanserad kost som innehåller färsk frukt och grönsaker, fullkorn, nötter och frön och protein. Se till att din kropp får rätt mängd näringsämnen den behöver för att främja frisk hårväxt. Ät protein för friska hår och naglar, som består av protein.
3.
Ta en multivitamintillskott varje dag för att behålla din totala kropp hälsa. Se till att din multivitamintillskott innehåller en tillräcklig mängd betakaroten och vitamin C. Båda behövs för att skapa starka, friska hårsäckar och stimulera hårväxt.
4.
Massera bröstet varje dag i 10 till 15 minuter. Massage stimulerar blodflödet till bröstet, vilket kan bidra till att stimulera ny hårväxt.
5.
Blanda två till tre droppar av eukalyptus eller rosmarin eterisk olja till en matsked olivolja och gnid den i bröstet. Eukalyptus och rosmarin är båda kända för att stimulera hårsäckarna och främja hårväxt.
6.
Meditera över regelbundet. Meditation kan hjälpa till att minska daglig stress och gör att du kan slappna av. Stress kan hämma hårväxten och i vissa fall kan även resultera i håravfall.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.