negativa effekterna av bågar

trötta och värkande fötter är ett problem. När fötterna ont, kan resten av din kropp känna effekterna förknippade med denna obehag. Du vill naturligtvis hitta ett sätt att undvika smärtsamma fötter, särskilt om jobbet kräver att stå eller gå under längre perioder. Innan man antar att dina problem kommer från fattiga hålfotsinlägg, forskning om detta verkligen är problemet.

Neutral kontra Rörliga Fot

hålfotsinlägg enheter bör korrigera rörligheten i foten eller ankeln i en neutral position, eller när foten rör sig inte alls. Men förändringar foten sin ståndpunkt när det rör sig. Därför kan hålfotsinlägg inte mycket för foten, såvida det inte rör sig alls.

Arch Performance

Arch stöder ha jobb med att hålla bågen ordentligt på plats. Bågen har inte den vanliga friheten att sträcka och nå ut som det skulle utan skon insatsen. Detta hindrar bågen från att utföra på topp prestanda, som det är tänkt att göra med naturlig design.

Onaturliga Arch Restraint

Data antyder, i en studie vid biomekanik och idrott medicin Laboratory vid universitetet i Oregon, att ett stöd båge försöker kompensera när det rör sig. En båge stöd kan därför orsaka bågen att sträcka och röra på sätt som det normalt inte skulle flytta.

Falsk trygghet

Den kanske största negativa skäl till att inte köpa en hålfotsinlägg är en falsk känsla av säkerhet som en verklig fot problem kan bli bättre utan medicinsk åtgärd. En person kan köpa och bära ett hålfotsinlägg, med förhoppningen att det kommer att bota sin fot smärta. Däremot kan en riktig medicinsk fråga vara den skyldige, och det är inte klokt att fördröja ett besök i fotvårdsspecialist, en läkare som verkligen kan rätta till problemet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.