ögonbryn återställande kirurgi

Ögonbryn spelar en viktig roll i en persons utseende. För att få den perfekta bågen, över några kvinnor över-pincettliknande eller-plocka ögonbrynen. En del kvinnor förlorar sina ögonbryn när de åldras och lämnar dem med en ganska gles utseende. Medan vissa kvinnor har nog ögonbryn kvar att fylla i med ögonbrynspenna och pulver, andra kvinnor får inte och kan överväga tatuering. Ett annat alternativ finns för kvinnor (och några män) med gles ögonbryn-ögonbryn återställande kirurgi

Historia

Tatuering är en äldre alternativ, som många transplantationer kirurger säga är sämre än ögonbrynet transplantationskirurgi. Tatueringar, på nära håll, är inte naturlig och efter ett tag kan bli blå. Ögonbryn återställande kirurgi har visat sig vara ett bättre alternativ. År 2006 var det endast cirka 3 procent av alla hårtransplantationer ögonbryn transplantationer, enligt Columbia News Service. Men genom 2008 ökade denna procedur med 35 procent.

Betydelse

Många människor underskattar vikten av ögonbryn, säger ögonbryn restaurering kirurgen DrGrant Koher. Inte bara människor ser udda utan ögonbryn, förlorar du en del av din förmåga att kommunicera icke-verbalt när du inte har dem. De flesta människor inte inser hur viktigt ögonbryn är i ansiktet tills de är försvunna, berättar Koher.

Skälen för att förlora ögonbrynen

Människor kan förlora sina ögonbryn genom ett fysiskt trauma, till exempel en bilolycka eller en bränna. Vissa sjukdomar eller medicinska behandlingar som kan få människor att förlora sina ögonbryn. Vissa människor har en medfödd oförmåga att växa ögonbrynen, medan andra plockar dem till den grad att permanent förlust.

Utvärdering

Innan opereras ögonbryn restaurering, kommer din läkare utvärdera dig att se om du är en bra kandidat. Till exempel, om dina ögonbryn förlust på grund av trichotillomania-ett tvångsmässigt plockning sjukdom-du måste behandlas eller botas med detta så att du inte kommer att plocka ut det nya håret. Om en sjukdom är orsaken till din håravfall, måste du ha denna sjukdom under kontroll för ögonbryn restaurering för att lyckas. Och om en brännskada är orsaken, att du måste rekonstruktiv kirurgi innan operationen ögonbryn restaurering, enligt International Society of Hair Restoration Surgery.

hur man gör

Det vanliga förfarandet för ögonbrynen restaurering är en hårtransplantation, som din läkare kommer förmodligen göra i öppenvården, enligt International Society of Hair Restoration Surgery. Kirurgen kommer att ta bort en remsa av hår-bärande hud från hårbotten och transplantat det på ögonbrynet webbplatsen. Sedan kirurgen mikro transplantat 1-2 hårstrån åt gången på ögonbrynet området. Dessa givare hår bör vara finare än grövre hår. Du och din läkare kommer att bestämma formen ögonbrynet kommer att bli. Du kan behöva gå in för flera transplantation sessioner, beroende på hur mycket du vill transplantation. Efter ingreppet kan du uppleva några mindre smärta och svullnad.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.