smärta grötomslag för käksmärta

En grötomslag är en extern naturläkemedel mot smärta i leder, inklusive käken smärta, vilket är bland symptom på käkleden sjukdom eller TMJ. Smärta i käken kan också bero på reumatoid artrit. Kataplasmer tros lugna smärtsamma områden och dra infektion ur kroppen

Vad finns det i ett grötomslag

Det finns många typer av kataplasmer med olika syften, det grötomslag som ofta används för ledvärk består av naturliga örter. Den effektiva ingredienserna i grötomslag är aloe vera, cayennepeppar, vallört rot och gyllene sigill. Dessa örter är ihop och läggas i vatten. Örterna bör mätas i volym när du gör grötomslag, gyllene sigill och cayennepeppar bör göra upp med 10 procent till 20 procent av blandningen; aloe vera bör göra upp med 20 procent till 30 procent och vallört roten bör göra upp med 40 procent till 60 procent. Den mängd vatten som krävs beror på vilken typ av grötomslag.

Torkad ört grötomslag

När du använder torkade örter för att göra ett grötomslag, slipa alla de torra ingredienserna tillsammans med mortel tills det blir ett pulver. Därefter Tillsätt tillräckligt varmt vatten till pulvret för att göra det till en pasta. Pastan bör vara tjockt nog att spridas på käken, men inte för styvt.

När klistra görs, sprida den på en bit gasbinda eller bomull som är stor nog att täcka käken. Noggrant tvätta den areal som du kommer att tillämpa grötomslag. Placera gasväv --- grötomslag nedåt --- på käken. Om det behövs säkra gasväv med medicinsk tejp. Låt grötomslag på så länge det förblir friskt, som ersätter den när det behövs.

färska örter grötomslag

Grov hacka ca 1 /2 kopp av färska örter och blanda med en kopp vatten i en kastrull. Låt blandningen sjuda i två minuter. Sedan, sila örter så att fukt avlägsnas men de örter är inte dräneras. Fördela örterna över en kompress eller bomullstuss som är stor nog att täcka käken. Placera gasväv blandningen nedåt på käken. Den grötomslag kan finnas kvar på käken så länge det förblir friskt. Byt grötomslag vid behov.

Om ingredienserna

Aloe Vera är en gel-typ substans som finns i bladen på växterna. Det används ofta för att lugna sår och brännskador och för att undvika infektion.

Cayennepeppar är känt för att behandla smärta. Det Alsos fungerar som en matsmältningen och hjälper till att minska kolesterol.

Golden Seal, även känd som gyllene root eller gula rot, tros vara en möjlig anitibiotic eller ett immunförsvar stimulerande.

vallört, som finns som bark, rot och blad, används för sin läkande effekt på sår och sår.

Varning

Eftersom Aloe Vera kan vara irriterande för huden för vissa människor och örter är placerade direkt mot huden, applicera en liten mängd av Aloe Vera till ett mindre känsligt område för att testa för allergisk reaktion.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.