typer av stövlar tryckreduceringssteg för behandling av djup vävnadsskada på en häl

Tryckreducering stövlar kan lindra en del av smärtan som orsakas av häl skador och kan skydda den omgivande vävnaden genom hjälp av extra stöd. Heel smärta är ett vanligt problem för patienter som är sängliggande under längre perioder. Enligt "läkare's Weekly," klacken trycksår utgör 30 procent av alla trycksår hos inlagda patienter.

Fjädring Boots

suspension stövlar, som är tillverkad av hög kvalitet cellplastprodukter, är utformade för att dämpa Lyft och ta bort påtryckningar från klackar för att kunna dra cirkulation. Fjädring stövlar hålls på plats genom justerbara band av kardborreband, som är fastspänd över stövlar och fäst flikarna som håller stövlarna bekvämt på plats. Lufthål är strategiskt placerade i hela stövlar för att möjliggöra god ventilation. En låg friktion tricot uppbackning bistår med rörelse. Fjädring stövlar behandla trycksår samt sår hälen som uppstår på grund av hud tårar. Prissättning varierar beroende på tillverkare. I juni 2010 var den genomsnittliga kostnaden för en suspension boot $ 39. 99.

Scotchcast Boots

Scotchcast stövlar är vadderade, gjutna-liknande enheter som skärs bort i närheten av fotleden för att möjliggöra god ventilation. Scotchcast stövlar behandla en rad olika häl sår i samband med skada, diabetessår och tårar hud. Scotchcast stövlar är oftast bäras med sandaler att hjälpa till med patientrörlighet. Större häl sår nytta av användning av löstagbara glasfiber hälen mössa, som erbjuder ytterligare skydd mot såret stående. Scotchcast stövlar använda kardborreband för att skydda mot glidning. Prissättning varierar beroende på tillverkare. I juni 2010 var den genomsnittliga kostnaden $ 50. 00.

Multi Podus Boots

Multi podus stövlar erbjuder skydd för häl sår i samband med diabetes, sår tryck och skador där den känsliga huden runt hälen behöver skydd. Multi podus stövlar är särskilt användbart för patienter som uppmuntras att gå för att förbättra cirkulationen. Rörligheten hjälper också läka trycksår (liggsår). Multi podus stövlar är tillverkade av ett mjukt men ändå slitstarkt material med en lätt-on, lätt-off design för att skydda känsliga häl vävnad. Det material som används för att göra flera podus stövlar är också mycket ventilerande och ger utrymme för god ventilation för att förhindra irritation. Priserna variera beroende på tillverkare. I juni 2010 var den genomsnittliga kostnaden för en multi podus boot $ 79. 99.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.