hur man kan öka energi

Idag människor bly upptagna liv, och vissa letar efter sätt att öka sin energi nivåer för att bli mer produktiva under hela dagen. Några snabba lösningar är beprövade, och några du kanske aldrig har tänkt på. Prova dessa energi ökar och se om din energi ökar
1.
Håll en normal läggdags och vakna tid varje dag, och se till att du får tillräckligt med vila och sömn. Schema 7 till 9 timmars sömn varje natt. Använd avslappningstekniker såsom blötläggning i en badtunna innan läggdags, sova på en bekväm madrass och hålla sovrummet mörkt, tyst och svalt.
2.
Börja dagen med solsken för att göra dig känner sig mer vaken genom att läsa tidningen nära ett fönster eller dricka utomhus kaffe. Dagsljus bidrar till din naturliga kropp rytmer genom att stoppa utsöndring av hormonet melatonin, som gör dig sömnig. Ta en promenad i solskenet under dagen för att öka din energi nivåer.
3.
Motionera regelbundet, men tänk på att avsluta din träning flera timmar innan det är dags att gå till sängs.
4.
Ät små mängder mat med kolhydrater hela dagen för att hålla blodsockret från att få låga och att upprätthålla energi. Tre moderata måltider och två mellanmål kan hjälpa. Kombinera kolhydrater med protein under en längre bestående effekt. Drick tillräckligt med vatten under hela dagen.
5.
Stäng elektronikprylar det kommandot din uppmärksamhet. Ständigt besvara e-post, röstbrevlåda och snabbmeddelanden dränerar energi när vi försöker att växla om och flera saker samtidigt. Utse en tid att svara, som en gång i timmen eller två.
6.
upprätthålla en korrekt inställning vid datorns tangentbord genom att sitta med benen i rät vinkel mot golvet och armarna i rät vinkel mot tangentbordet med axlarna neråt. Stå och sträck eller gå runt regelbundet. Dålig hållning kan göra ditt musklerna och hindrar blodflödet till hjärnan, att du känner dig dåsig.
7.
Eliminerar visuella röran för att lugna sinnet. Högar av post på bänken hemma, mappar på skrivbordet på jobbet och datorer i sovrummet göra för en stressig miljö som SAPS energi.
8.
Omge dig med positiva tänkande människor. Lyssna på klagandena hela dagen kan vara utmattande. Tristess kan ha en liknande effekt, så försök att partner med en kompis eller kollega att slutföra en uppgift. Lova dig själv en belöning när du slutför tråkiga uppgiften att motivera och stimulera dig.

Tips och varningar


 • Prova olika strategier för att öka din energi och se vad fungerar för dig.
 • Tro inte att elektroniken automatiskt ökar produktiviteten och spara energi. Ibland är ansluten är kontraproduktivt, eftersom de hela tiden tvingar dig att avleda din uppmärksamhet från din uppgiften, påfrestande din energi.

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.