hur reparera ett axelskada

Det finns ett stort utbud av skador i samband med axeln. Bunden av spända nerver, ben och muskler, har axeln extrem flexibilitet, men komplikationer ofta uppstår när människor åldras på grund av slitage
1.
Börja långsamt. Även om din axelskada kan vara liten, kommer dess villkor förvärras snabbt om det inte tas om hand. Gör sträcker på morgonen och på natten för att smidig och väcka din axel muskler. Detta kommer att minska svullnad och bristningar, och samtidigt öka rörligheten. Bara tryck inte själv för långt. Vid reparation en axelskada, gradvis öka intensiteten i din sträcker och införliva övningar i din dagliga rutin. Detta gör att dina muskler skall stärkas på deras naturliga tempo istället för att tvingas till onaturliga territorium.
2.
Kom ihåg att vila. Axelskador kan utvecklas från en enkel ömhet i ett överväldigande värk, vilket gör musklerna att dra och smärta köra övre delen av ryggen och skadade armen. Sova så mycket som din kropp behöver och inte pressa dig när du kämpar för återvinning. Det kommer bara att förvärra skadan och förlänga din rehabilitering.
3.
Använd en sele eller skena för ytterligare stöd. En skadad axel är ofta svårt att reparera på grund av dess frekventa användning. Placera den i en sele ökar hastigheten för återhämtning, eftersom det lindrar smärta och spänningar i musklerna samtidigt som hindrar dig från att omedvetet använder den.
4.
Om de används rätt, kan värme vara en viktig tillgång för att reparera din axel. Det kan lindra smärtan, minska svullnad och minska muskelspänningar. En bubbelpool eller badkar kommer att låsa upp knuten muskler och lindra spänningen i en skadad axel, ökad rörlighet samtidigt som lugnande sin värk. Värmedynor är också extremt effektiv, men de tar längre tid för att liva musklerna. Genomsnitt allt från 4 till 6 timmar, har de upprepade gånger visats minska värk och öka rörligheten, men de producerar inte omedelbar lindring av badet.
5.
Sjukgymnastik är viktigt för skuldra reparera eftersom alla lärt övningar slipats till de särskilda behoven av skadan. Detta kommer att minska smärta och minska återhämtning genom att stärka alla delar av axeln och ökad flexibilitet. Som du lär dig övningar i klassen eller en på en, kommer en instruktör att lära dig övningar att göra hemma, så att du kan arbeta i din egen takt och stärka din axel oavbrutet.

Tips och varningar


 • övningar flera gånger under dagen att öka rörelseomfånget.

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.