Så för att lindra akne cystor

Acne är en jobbig problem som ofta drabbar unga vuxna. Ofta, akne fläckar eller finnar försvinna på egen hand med lite ärrbildning. Men om du lider av en allvarlig typ av akne, kan du behandla smärtsamma och fula cysta. Till skillnad från vanlig akne kan det ta veckor eller månader att läka en cysta. Men med behandling kan du bli av med en cysta och förhindra framtida händelser
1.
Använda antibiotika för att behandla en cysta. Antibiotika hjälpa till att förstöra de bakterier som utlöser akne cystor. Skaffa ett recept från husläkare eller en hudläkare. Ta medicin som föreskrivet.
2.
Regelbundet använder en antibakteriell hudrengöringsmedel. Välja både ansiktsigenkänning rengöringsmedel och tvättar kroppen som innehåller en antibakteriell. Bakterier kan sippra in dina porer, som kan utlösa eller förvärra en befintlig cysta.
3.
Håll händerna borta från ansiktet. Touching ofta rörde poster såsom telefoner och knoppar dörr göra händer en grogrund för bakterier. Regelbundet tvätta händerna och hålla dem utanför ditt ansikte för att undvika komplikationer när de behandlar en cysta.
4.
Använd tea tree-olja. Tillgänglig från hälsokostbutiker och apotek, tea tree olja är en naturlig anti-svamp och antibakteriellt. Dab några droppar på en bomullstuss och applicera oljan akne cystor. Använd enligt.
5.
Ansök akne mediciner för att läka en cysta. Receptbelagda och receptfria läkemedel med bensoylperoxid och retinol hjälper till att läka akne cystor. Fråga din läkare om råd om dessa akne produkter.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.