akne vid hårfästet

Både kvinnor och män ofta hitta akne längs hårfästet. Detta är en vanlig akne plats på grund av en mängd olika orsaker, men det kan lätt förhindras. Acne längs hårfästet är enkel att behandla med over-the-counter produkter och säkerhetsåtgärder

Orsaker

Acne längs hårfästet orsakas av talg och fettsyror som produceras av talgkörtlar. Det kan också orsakas av att inte få allt schampo ur håret och oljan från luggen hängande på pannan.

Lösning

undvika akne längs hårfästet genom schamponering håret dagligen. Undvik att bära hattar eller hjälmar, eftersom detta kan orsaka akne att blossa upp längs hårlinjen. Var noga med att tvätta alla schampo ur håret och hålla området torrt och rent.

Severity

Akne kan vara allt från pormaskar och finnar till svår akne cystor längs hårfästet. Detta kommer att variera beroende på orsaken till akne och om det behandlas eller inte. Att hålla området rent och inte irriterande området kommer att förhindra svår akne fall som kan ärret.

Effekter

SKAMLIGHETER är en av många effekter av akne vid hårfästet. Personer som har svår akne känner ofta deprimerad och skämmas för sin hudsjukdom. Det är inte bara pinsamt, men akne är mer smärtsamt när det växer i svårighetsgrad.

Behandling

Använd glykolsyra rengöra och olja minska schampo för att behandla akne längs hårfästet. Ett annat behandlingsalternativ är ett antibakteriellt rengöringsmedel som kommer att döda P. acnes bakterier.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.