diabetes biståndsprogram i Texas

Leva med diabetes är svårt på egen hand, men det är svårare att personer i behov av sjukförsäkring täckning för deras tillstånd. I delstaten Texas tillåter lagen sjukförsäkringsbolag att slå ner personer för täckning baserad på status för deras hälsa, så personer med diabetes kan bli "försäkra. " Lyckligtvis finns det andra resurser som finns i Texas för att ge stöd till personer med diabetes, som ger stöd samt sätt att hantera sjukdomen.

Texas Diabetes Rådet

Uppdraget för Texas Diabetes rådet är att minska de hälsomässiga och ekonomiska bördor av diabetes i hela staten. Dess mål är att utveckla och upprätthålla ett Statewide system för utbildning och tjänster för personer med diabetes, liksom sin läkare.Deras hemsida erbjuder riskbedömningsverktyg, självförvaltning av diabetes, och råd om att välja sjukförsäkring, samt nyheter om lagstiftning och länkar till delstatlig och nationell diabetes resurser . (Se Referenser 1. )

Texas Medicaid och sjukförsäkring High Risk Pool

Texas erbjuder två huvudsakliga resurser för sjukförsäkring för vuxna med Texas Medicaid och Texas Health Insurance High Risk Pool.Texas Medicaid är tillgängliga för alla som uppfyller vissa krav på inkomst och urvalskriterier. Inte alla är berättigade till statligt Medicaid, men individer som får lämna en ansökan om täckning online eller ring Medicaid avdelning för mer information.Texas Health Insurance High Risk pool möjliggör individuell sjukförsäkring politik som skall säljas till personer som annars betraktas som "försäkras" på grund av en kronisk sjukdom som diabetes. För de som saknar andra medel för sjukförsäkring, är den stora risken Pool ett lönsamt alternativ för att söka försäkringsskydd. (Se referenser 2. )

Barnens Medicaid och barn med särskilda vårdbehov

Barnens Medicaid i Texas är ge genom CHIP (Barnens Health Insurance Program). CHIP ger sjukförsäkring för barn upp till 18 års ålder i familjer som tjänar för mycket kvalitet för Medicaid men har inte råd att köpa sjukförsäkring.Texas Barn med särskilda Hälsa omsorgsbehov Programmet ger försäkringsskydd för typ 1 och 2 diabetes för andra tjänster som inte omfattas av Medicaid, barns Medicaid eller privata försäkringar. (Se referenser 3. )


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.