diabetes och simhallar

Om du har diabetes, måste du vara aktiv. Få motion även om ditt tillstånd utgör unika risker och kräver speciell övervakning. Eftersom simning minskar de krav som kroppsvikt platser på leder och det kardiovaskulära systemet, det är en utmärkt övning för diabetiker, som ofta är överviktiga

Fördelar med Swimming för diabetiker

National Institutes of Health rekommenderar minst 150 minuter aerob träning per vecka för diabetiker, särskilt rekommendera simning och vattengympa. Simning förbättrar kondition, vilket är viktigt för diabetiker, som har en ökad tendens till kardiovaskulär sjukdom. Simning är en mer balanserad motion än att gå, eftersom det fungerar den nedre och övre kroppen. Det brinner en hel del kalorier, som hjälper diabetiker att kontrollera sin vikt. Som stora muskler blir starkare, de är mer effektiva på att absorbera blodsocker.

Tillåtna Övningar för diabetiker

Vatten aerobics klasser ge en balanserad träning för de övre och nedre kroppen. Grupp klasser kan vara kul på grund av kamratskap. Simma och använda en kickboard är också bra pool övningar för diabetiker.

Varningar för diabetiker i en pool

typ 1-diabetiker bör inte träna om de har ketoner i urin eller blod som en följd av högt blodtryck glukos. Typ 2 diabetiker bör utöva om deras blodsocker är hög, så länge de inte har några ketoner, eftersom utövandet kommer sannolikt sänka blodsockernivån.Eftersom motion kan orsaka hypoglykemi, diabetiker bör alltid bära medicinska ID-armband när du simmar, och borde ha mat eller druvsockertabletter nära till hands att behandla alla episoder av lågt blodsocker.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.