om lipodissolve

Lipodissolve kallas även Lipostabil , lipolys , injektion lipolys och mesoterapi . Det är tal om banbrytande " fett-smältning " teknik och en icke- kirurgisk alternativ till fettsugning . Lipodissolve är flera läkemedel injektioner av olika ingredienser som är tänkt att minska små , isolerade områden av fett . Det är riktat till den populära oroshärdar män eller kvinna har i att förlora vikt såsom mage , höfter och lår. Läkarna att använda den här tekniken säger att de kan eliminera fett under ögonen , bristningar , celluliter och ärr . Andra hävdar också att hudton , elasticitet och fasthet förbättras

Behandling Detaljer

The American Society of Medicinsk estetik uppger att från 50. 000 till 100. 000 lipodissolve behandlingar har utförts i Europa och USA från dess början till 2009 . För närvarande kan en typisk patient behöver upp till sex behandlingar och kostar från $ 375 till $ 1. 500 per behandling . Pris varierar beroende på mängden medicin som behövs och omfattning av behandling . Små fickor under ögonen kommer att vara mindre än stora delar av fett i lår och mage .

Ingredienser

Det finns inga godkända kemiska blandningen av FDA , eller av olika läkare som utför behandlingen . En del läkare omfattar hormoner , antiinflammatoriska läkemedel och /eller antibiotika . Generellt är växtextrakt , vissa enzymer , alfa lipid syra och multivitaminer ingår . Fosfatidylkolin är ett FDA-godkänt läkemedel som bryter ner blodfetter för att minska känsligheten för hjärtsjukdom . Det är inte godkänt att fungera som en injektion för att minska fett , men många läkare inkludera den i deras kemiska behandlingar. Deoxycholate , en galla derivat används också ofta , men har inte bevisats att smälta fett .

vad som görs

lipodissolve Förfarandet innebär att läkaren injicerar en kombination av kemikalier till det valda områdets fettdepåer och bindväv . Anestesi behövs inte och det är ganska smärtfritt med undantag för stick i nålen . Förespråkarna säger att de kemikalier som reagerar med kroppens fysiologi att lösa upp fett och resultat ses vanligtvis inom tre veckor. Förfaranden har generellt sett gjort fyra till sex veckor mellanrum . Eftersom det inte är en operation , finns det ingen ned tid och patienter kan omedelbart återgå till arbetet.

experter till försiktighet

Lipodissolve anses fortfarande vara experimentell . Det finns för närvarande studier om dess effektivitet , långsiktiga resultat och upprättande av korrekta förfaranden . För närvarande rekommenderar American Society of Plastic Surgeons och American Society för Estetisk Plastikkirurgi inte detta förfarande. I USA , Nevada , Kansas och Nebraska , är att anta lagstiftning för att förbjuda lipodissolve . Brasilianska och kanadensiska medicinska inrättningar har förbjudit eller beställas läkare att sluta administrera förfarandet .

okänd

Vissa studier tyder att sådana injektioner kan vätskeform fett , men det är fortfarande okänt där fettet hamnar . Om det färdas till levern kan det finnas inflammation , ärrbildning och leversvikt . Om fettet hamnar i blodkärlen , kan det orsaka fet plack och ökar chanserna för en hjärtattack .

Eventuella biverkningar

ASAPS rapporterar att lipodissolve har orsakat infektion , vävnadsdöd och vanprydande massor av inflammerad vävnad . Vissa läkare rapporterar att efter ingreppet fördjupningar uppstår som är svåra att rätta till .

varningar

inte undergår lipodissolve om du är gravid, ammar eller feta . Om du har infektioner , vaskulära komplikationer , autoimmuna sjukdomar eller diabetes , använd inte den här proceduren. Om du väljer att försöka lipodissolve , se till att granska läkarens referenser , fråga hur ofta han har utfört den här proceduren , se före-och efter bilder på tidigare patienter har honom beräkna kostnader och antalet behandlingar och se till att berätta för honom om alla medicinska tillstånd och aktuella läkemedel du tar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.