Vilka är farorna med mesoterapi ?

Som medicinsk vetenskap förskott , är standarder för åldrande graciöst ständigt omdefinieras. Antingen genom kosmetisk kirurgi , tillägg mirakel eller annat sätt , är kampen mot att åldras utkämpas till varje pris . Mesoterapi är en populär kosmetisk förfarande som syftar till att minska biverkningarna av åldrande , som särskilt riktar celluliter och överflödig fettvävnad . Men vilka är de möjliga faror som genomgår mesotherapy behandling ? ? Och för den delen , vad är mesotherapy

Vad är mesotherapy ?

Mesoterapi är en icke-kirurgisk alternativ kosmetisk behandling som syftar till att rikta och undanröja fettceller och celluliter byggs upp i kroppen . Även nyligen införts i USA , har Mesoterapi varit ett alternativ för dem som söker en icke-invasiv kosmetisk förfarande för de senaste 40 åren . Mesotherapy fungerar genom att orsaka utbetalning av lagrat fett och den efterföljande död av fettet cellen.

Hur mesotherapy utförs ?

Mesoterapi är en non-invasiv förfarande , vilket gör det till en idealisk kandidat för den som önskar fördelarna med kosmetisk kirurgi utan risken för en fullt utvecklad verksamhet . Själva förfarandet innebär en rad injektioner i målområdet under ett antal veckor . Den injicerade föreningarna är en blandad påse , som består av en blandning av vitaminer , mineraler och mediciner . De påstådda fördelarna med ett sådant förfarande är bristen på sedering , det är mest smärtfritt och återhämtningsperioden är kort .

vanligaste riskerna

Men för alla de påstådda fördelarna är mesotherapy inte utan risker . De vanliga ( och milt ) faror innebär infektion på eller runt området injektionsstället, med patienten eventuellt uppleva smärta , svullnad eller klåda . Andra komplikationer kan inkludera pigmentering , sårbildning och ärrbildning på injektionsstället . Men dessa är inte de allvarligaste hoten mot någon tanke mesoterapi .

Övriga faror

Fler allvarliga risker inkluderar möjligheten av en allergisk reaktion mot en eller flera av de föreningar som administreras under behandling . Som enskild person är som injiceras med en rad föreningar , och kanske inte fullt medvetna om sina allergiska benägenheter förväg, kan mesotherapy vara ganska en chansning . Detta spel ökar exponentiellt om patienten besöker en mindre -än- välrenommerade klinik . Felaktig blandning av kemikalier som används kan ge biverkningar av sina egna-. inbegripet hudsjukdomar som psoriasis
Men kanske den största faran med mesoterapi är det faktum att detta förfarande är relativt ny och utredd inom USA . Det finns mycket lite vetenskaplig uppgifter om den faktiska Verkningsmekanismen för dessa behandlingar , och forskarna fortfarande är skeptiska om huruvida mesotherapy faktiskt fungerar som avsett .

Överväganden

Mesoterapi är ett attraktivt alternativ för den som söker en kosmetisk quick fix . Men enligt tjusningen av " injicerbara ungdom " kommer riskerna med ett oprövat och obevisad regim . Tills ytterligare vetenskapliga studier slutgiltigt genomförs är en enskild begär mesotherapy volontärarbete bokstavligen som en försökskanin i ett oprövat , oprövad , och kanske farligt , på kosmetiska medicin .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.