Vad är några problem med ryggen efter kirurgi för viktminskning ?

Viktminskning kirurgi är en stor fysisk förändring och en del post- operativ biverkningar kan förväntas . Belastningen på kroppen från att extra vikt orsakar vissa muskelgrupper och strukturer ben att justera på grund av kompensation . När några extraordinära vikt är bort, kan justeringen orsaka vissa fysiska reaktioner , inklusive förändring i lung-, kärl -och njur- system

Redovisad ryggsmärtor . Frågor

De justeringar tillbaka muskelgrupper och ryggraden efter viktminskning kirurgi kan ge vissa biverkningar, inklusive ryggvärk . Förändringar i belastning stress på ryggmuskulaturen kan orsaka en justering ske , att åstadkomma smärta i nedre delen av ryggen speciellt . I vissa rapporterade fall kan inflammation från kirurgiska sår har spridit sig till området på ryggen , vilket intermittent episoder av smärta .

Andra rapporterade ryggproblem

Vissa människor som har genomgått en överviktsoperationer har rapporterat smärta i nedre ryggen på grund förändringar i njurfunktionen i samband med dehydrering . Varje operation kan ha AVFÖRINGSMEDEL effekter på vätska i kroppen , och dehydrering kan ibland vara en biverkning som kan orsaka rygg smärta för patienten . Njure smärta kan vara ett resultat av bariatric kirurgi , även om den statistiska förekomsten av denna biverkan är inte tillgänglig.

Vanliga problem

Många biverkningar kan upplevas som är vanliga i alla postoperativa tillstånd , bland annat inflammation från interna och externa suturering . När det gäller överviktsoperationer , sömmen och stängning av inre bindväv kan bli infekterade . Trots att sys bindväv så småningom kommer att läka över och täta sig med ärrvävnad , finns det ibland rapporteras episoder av magsafter läcker igenom och orsakar inflammation i yttre buken områden .

Behandlingsmetoder

I fall av muskelsmärta och andra relaterade allmän smärta efter kirurgi för viktminskning kan en over-the- counter smärtstillande rekommenderas av läkare tills kroppen anpassar sig till viktminskning . I andra fall kan kiropraktorer rekommendera olika stretching och motion rutiner för att hjälpa tillbaka anpassa sig till förändringen i vikt . I fall av smärta vid eventuell smitta , kan anti-inflammatorisk medicin ordineras för att lindra symtomen .

Annan samhörande information

Allmänt kosten justeringar kommer att bli nödvändigt att hjälpa kroppen i omorientering sig till förändringar i vikt efter kirurgi för viktminskning. Minska vissa näringsämnen kan krävas , och olika metoder för att äta samt justeringar avseende mag perioder kan ingå för att lindra ryggproblem efter kirurgi för viktminskning .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.