gastric bypass kost utan kirurgi

Gastric bypass är ett seriöst alternativ att tänka på när en person behöver förlora en hel del vikt . Vissa har dock inte uppfyller kriterierna för att få en gastric bypass . Det finns vikt och body mass restriktioner och även psykologiska riktlinjer som måste uppfyllas innan en person kan vara godkänd för att ha denna operation . Ett alternativ för att försöka innan man går under kniven är man använde samma efter operationen diet utan operation

. Innan du börjar

Mayo Clinic säger att efter bypass-kirurgi de flesta patienter är på en flytande diet i ungefär två dagar , så kan de flytta upp till puré och mjuk mat . Under varje av dessa faser , är små måltider äts ofta . Var och en av dessa faser kommer att hjälpa till att förbereda kroppen att hålla sig till långsiktiga gastric bypass kost . Några bra investeringar för denna diet skulle vara ett livsmedel skala , mätning koppar ( fast och flytande ) och mäta skedar.

Försök att undvika att dricka med en måltid . Istället för att dricka mellan måltiderna upprätthålla en känsla av fullkomlighet . För att undvika överätande eller gå ut kosten , försöka att äta var två till tre timmar . Få så mycket protein , frukt och grönsaker i den andra och den tredje fasen som möjligt , eftersom kroppen behöver vitaminer och mineraler som tillhandahålls av dem .

Fas 1 : Vätskor

I början kan en tvådagars vätska snabbt göras för att rensa ut systemet . Drick mycket vatten , buljong och frukt /grönsaker saft att undvika uttorkning. Soppor och kokta spannmål kan ätas under den flytande fasen. Försök att dricka cirka 2 gram i taget och så ofta som möjligt . Begränsa soppor och kokta spannmål till tre gånger per dag och bara i ca 2- uns portioner . Den 2-uns portioner härma den mängd mat och dryck i magen skulle få efter operationen

Fas 2 : . mosade Foods

Efter den flytande fasen , lägg mosade livsmedel till det dagliga intaget . Fortsätt med 2-uns enskilda portioner men ta totalt 4 gram vid varje måltid . Kombinera de två första etapperna i ungefär fyra veckor för bästa resultat . Puré frukt och grönsaker rekommenderas . Dessa är livsmedel som inte kräver att tugga , de ska vara släta eller lätt strukturerad . Gör livsmedel i denna fas så nära drickbart som möjligt . Lågt kaloriinnehåll och lågt socker protein shakes kan läggas till denna fas . Äggprotein-baserade pulver shakes skulle fungera

Fas 3 : . mjuk mat

Efter de första tre till fyra veckor , lägga mjuk mat till kosten . Kombinera mjuk mat till vätskan och mosad fas i ca åtta veckor . Öka det totala intaget per måltid till ca 6 gram . Mjuk mat är lätta att tugga och lättsmält . Exempel är äggröra , färsk frukt , färska grönsaker och finmalda magert kött .

slutfasen

Efter den första tre månader , kan matportioner öka till 8, 12 gram per måltid . Fler fasta livsmedel kan läggas till kosten , men undvik fet , mycket fett, socker och kolesterol-lastad livsmedel . Eftersom det inte skett någon operation kommer dieter lider inte biverkningar , som illamående och kräkningar , när man äter dessa typer av livsmedel . För kosten ska lyckas måste dessa livsmedel undvikas .

En enkel plan omfattar 3 uns av frukt /grönsaker , 4 uns av fettsnåla mejeriprodukter , 1 uns av fullkorn och 3 uns av magert protein per måltid . Detta är ett sätt att balansera ut det som ätit så lite av allt tas in beloppet för varje livsmedelsgrupp kan varieras per måltid beroende på personen .

Livslångt ändringar

Börja följande ordentlig portion storlekar och läsning näring etiketter .

Försök att hålla sig till en stor del vegetarisk kost , men inte eliminera protein helt . Börja träna. Minst 30 minuters motion per dag rekommenderas , men längre perioder av motion kan öka viktminskning .
Har en behandla då och då , men inte för mycket . Ett enkelt sätt att behandla är att ta en liten bit , eller mäta upp ett par gram och inkludera det i en måltid .
ta en daglig multivitamin . Andra mineraler och kosttillskott kan läggas till om så önskas.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.