hur man kan förlänga livslängden på din Bionic höft

Det är snart 50 år sedan man började med skadade eller sjuka höftleder ersättas med konstgjorda sådana. Till en början var denna operation reserverad för människor som egentligen inte hade mycket annat val . Nu har de material som används för att ersätta höfter fått en mycket mer hållbar , och ingrepp bättre . Människor har höftproteser i tidigare åldrar , när artrit eller andra gemensamma smärtan blir i vägen för deras verksamhet . Men även tuffa nya ersättande material börjar slitas ut efter ca 15-25 år . För att få dem att räcka längre får aktiva människor vill ändra en del av sina rutiner till mindre stressande och kära
en
<. br > Ändra din träning rutin om du har för vana att köra varje dag . På vissa dagar , byta till lägre effekt aktiviteter som cykling , promenader eller simning .
2 .
Undvik skidspår som kräver massor av korta, snabba svängar och vändningar om skidåkning är din idrott .
3 .
Använd crosstrainer ( ellipstränare ) utrustning för träning . Dessa maskiner var utformad för att ge hjärt träning utan en massa press på lederna som orsakar påverkan skador . De är idealiska för aktiva människor som behöver undvika slagkraftigt motion .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.