smart lipo information

Frågan om vikt och fetma är ett bekymmer för många människor. De som lider medicinska tillstånd som orsakar dem att vara överviktig-eller de som är oroliga för problem , såsom högt blodtryck och hjärt dysfunktion-söker ofta åtgärder för att rätta till problemet . Dessa åtgärder kan vara födan i naturen eller kan innefatta fysisk träning regimer . Medicinska procedurer används också för att ta itu med viktproblem , inklusive förfarandet kallas Smart Lipo

fett i kroppen

kroppen lagrar fett i olika delar av kroppen . Fett är nödvändigt som ett lagringsutrymme för energi som kommer från maten , men det fungerar även som stoppning för organ i kroppen , och som isolering . Normal kroppsfettmassan varierar beroende på den individuella kroppen typ och ämnesomsättning. Överflödigt fett utvecklar av olika anledningar, men de psykiska och fysiska konsekvenser ofta tvingar dem som har överflödigt fett att hitta sätt att minska eller ta bort den , även invasiva ingrepp såsom fettsugning och kirurgi .

Allmänt Fakta

Smart Lipo är en icke-invasiv förfarande för att avlägsna överskott fettvävnad som använder laser energi . Inga snitt krävs för att utföra den här proceduren och därför inte generell anestesi . Smart Lipo kan användas för vissa områden av fett ackumulering som är svåra att ta itu med typiska ingrepp , till exempel ansiktsigenkänning områden . Det är i allmänhet utförs inom öppenvården läge och återhämtning är vanligen inom 24 timmar. Önskat resultat uppnås vanligtvis inom en till tre förfarandena.

Smart Lipo Procedure

I den särskilda områden där förfarandet är att vara inriktade markeras och sedan bedövas lokalt . Enligt Todd K. Malan , MD , som är en plastikkirurg , en laser som avger enheten är riktad på fettdepåer under huden . Fettcellerna börjar falla isär och vätskeform . Den flytande fett passerar sedan från kroppen genom naturliga kroppsliga processer . Detta förfarande kräver inte invasiva metoder , vilket minskar den tid som krävs för att återhämta sig .

biverkningar

Användning av laser energi kan orsaka hud och vävnad obehag för en 24-timmarsperiod . Detta obehag rapporteras vara minimal i de flesta fall och kan behandlas med receptfria produkter smärtlindring . Enligt Toronto kosmetiska Clinic blåmärken kan vara en bieffekt av detta förfarande , men kommer att försvinna mycket snabbare än andra typer av fettsugning . Svullnad är ibland en bieffekt också . Kompression plagg kan rekommenderas till stöd i läkningsprocessen och för att minska svullnad .

permanent

Den angivna effekten av Smart Lipo förfarandet är inte bara avlägsnandet av fettbildning i kroppen , men en elasticizing av kollagen i huden . Det redovisade resultatet av denna aspekt av förfarandet är en förbättrad toning av huden som är tänkt att bli permanent. Men är enligt Toronto kosmetiska Clinic resultaten kommer att förlita sig på förändringar i val av livsstil , såsom kost och motion , räknas i allmänhet någon information på Smart Lipo förfarandet .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.