hur man får permanent hårborttagning

Hårborttagning innebär avlägsnande av oönskat hår från kroppen och det är främst utförs av kvinnor . Överskott av hår speciellt i armhålorna och på offentliga området anses ohygieniskt och oattraktiva speciellt i Nordamerika och Europa . Traditionella metoder för hårborttagning inkluderar vaxning, rakning , blekning och använda krämer hårborttagning . Dessa metoder används flitigt men erbjuder inte permanent hårborttagning. Nyare metoder för hårborttagning som hävdar att ta bort hår inkludera permanent laser hårborttagning och
1 .
Elektrolys är en process som innebär att förstöra varje hårsäck . Denna process tar lång tid som varje hårsäck måste förstöras . Kunden är vanligtvis bokad för flera behandlingar inom en period av ett till två år. Elektrolys hårborttagning kan ta ännu längre tid att slutföra beroende på kroppsdel.
2 .
Laser hårborttagning innebär att använda laser för att förstöra hår från kroppen . Denna process är kostsam och kan orsaka brännskador , missfärgning och bestående hudskador. Processen för hårborttagning är mycket snabbare än elektrolys men inte riktigt förstöra håret permanent . Laser hårborttagning fungerar även bättre i vissa människor än andra .
3 .
Om du vill ha laser hårborttagning eller elektrolys kan alltid google och besök på en klinik i ditt område . Besök en läkare först för en kontroll och medicinskt godkännande eftersom laser hårborttagning och elektrolys kan orsaka bestående skador på huden och också leda till andra problem . Se till att du har råd med elektrolys och laser hårborttagning som bägge förfarandena kan vara väldigt dyra .

tips och varningar


 • Det är viktigt att konsultera en läkare innan de genomgick laser hårborttagning eller elektrolys eftersom båda processerna kan orsaka bestående hudskador och även leda till andra medicinska problem . Alltid få rätt råd från läkare så att du kan veta riskerna med laser hårborttagning och elektrolys .

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.