återhämtning från bröst augmentaton

Bröstförstoring är ett kirurgiskt ingrepp som utförs av en kosmetisk kirurgi för att placera koksaltlösning eller silikonimplantat i brösten . Implantatet kan placeras bakom eller framför bröstmuskeln med flera olika insättning alternativ inklusive armhålan , bröstvårtan och vik av bröstet . American Society of Aesthetic Plastic Surgery anges att återhämtningsperioden är en fråga om veckor

Smärta

Patienter som genomgår bröstförstoring operation bör räkna med att uppleva en del smärta efter operationen. Patienter kommer sannolikt att skickas hem med smärtstillande medel för att hantera detta symtom som beslutar i ett par dagar.

Blåmärken

På grund av snitt och manipulation av brösten under operation , kan en del blåmärken och missfärgningar märkas efter det kirurgi . Detta kommer att blekna i dagar efter operation.

Svullnad

Den svullnad uppstår nästan omedelbart efter operationen är klar . Som läkning fortskrider , svullnaden kommer att förbättra med fullständig upplösning inom en månad.

begränsad rörlighet

För flera veckor efter operationen , kommer plastikkirurg rekommendera begränsad rörlighet . Detta kommer att vara särskilt viktigt i dagar direkt efter operationen eftersom snitt är helande .

Support Kläder

Bröstförstoring patienter som sannolikt kommer att gå hem insvept i en tät stöd plagg i flera dagar efter operationen. Efter detta tas bort, kommer en stödjande behå eller liknande stöd plagg rekommenderas under återställningen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.