bröst form efter bröstförminskning

Bröstförminskning förmåner kvinnor som har stora bröst som gör dem obekväma och oförmögen att utföra vissa aktiviteter såsom att utöva . Kvinnor med stora bröst har ofta rygg och nacke på grund av den extra tyngd . Dessutom kan de ha svårt att hitta kläder som passar dem ordentligt . Det finns många olika skäl till varför kvinnor väljer denna operation kommer den slutliga resultaten varierar från person till person

före operation

Före din operation , kan din läkare föreslå att förlora vikt för bästa resultat. Bantning och motion är inte bara bra förberedelse för all kirurgi , men särskilt i bröstförminskning . Detta kan nå bättre resultat eftersom din läkare kan ha mindre vävnad att ta bort under operationen. En extra bonus är att dina muskler kommer att vara i god form under och efter operation för att hjälpa påskynda återhämtningen .

Incision Placering

Det finns olika metoder att snittet placering för bröstförminskning , vanligtvis tre snitt är gjort i varje bröst . Den första snitt görs hela vägen runt vårtgården . Den andra är gjord från botten av vårtgården till vecket under bröstet , och slutligen finns det en sista snitt vid kurvan på bröstet. Kirurgen kommer sedan ta bort överflödig hud och fettvävnad att skapa en mindre , fastare bröst . Det finns tillfällen där hela bröstvårtan kommer att tas bort under operationen för att skapa den mest naturliga utseende som möjligt.

Fettsugning

Samtidigt som läkaren kommer att arbeta för att göra dina bröst ser så naturliga som möjligt , ibland konturering kommer inte skapa ett estetiskt tilltalande utseende . Till detta kan läkare använda fettsugning , vilket kan förbättra utseendet på konturerna av bröstet , om operationen inte ensam skapar en naturlig look.

storlek och form

Innan bröst storlek och form är faktorer i vad bröst kommer att se ut efter operationen. Medan kirurgen kommer att göra sitt bästa för att skapa en symmetrisk utseende , är det inte alltid garanteras . Det kan finnas en synlig skillnad i bröst storlek och form , samt i utseende bröstvårtan höjd och läge . Om detta inte är acceptabelt för patienten , kan en operation planeras för att rätta till problemet .

efter operation

Efter operationen kommer brösten bli svullna och du kan förlora en viss känslighet i bröstvårtorna , men detta bör återvända . Det kan ta flera veckor för snitt att läka , så se till att ta hand om dem enligt läkarens anvisningar . När bröst har läkt , piggare , fastare och naturlig är avsedda resultat .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.