verklig vs falska bröst

Med den ökande populariteten för kosmetisk kirurgi , har frågan om skillnaden mellan reell kontra falska bröst blivit vanligare. Genom att undersöka de fysiska skillnaderna mellan verklig bröst och implantat , både koksaltlösning och silikon , kan du få fram en bättre förståelse av bröst och hur man skiljer riktiga bröst från implantat

Funktioner

Bröstimplantat silikongummi säckar fyllda med antingen koksaltlösning eller silikon som används för att öka storleken på en kvinnas bröst . Saline implantat är de vanligaste formen av implantat i USA . Implantat kan komma i olika storlekar, former och texturer , och får släppas ut under eller över bröstmusklerna .

Shape

Bröstimplantat ofta sitta högre på bröstet än verklig bröst , och de blir fylligare och rundare på toppen än verklig bröst . Bröstimplantat har ofta en märkbar skillnad mellan brösten , medan riktiga bröst tenderar att placeras närmare varandra. Real bröst också fylla i mer i botten och inte på toppen . När du är i rörelse , bröstimplantat ofta inte rör sig mycket och ser ut att hålla sin runda form , medan riktiga bröst kommer litegrann , studsar eller skifta beroende på kroppens rörelse .

Texture Real bröstvävnad består huvudsakligen av fett och är därför mjuk , medan bröstimplantat är mer fast och mindre smidig . Bröstimplantat av silikon är i allmänhet mjukare än saltlösning implantat eftersom de är tillverkade av en tjock , gellike ämne som känns liknande fett . Saline implantat känns mer som muskler istället för fett . När kvinnor med bröstimplantat inte bära bh , deras bröst tenderar att hålla fast och runda . Naturliga bröst , å andra sidan , hänga lägre och kommer inte sticka ut så mycket utan bh .

Risker

Det har varit kontroverser över användningen av silikonimplantat på grund av säkerhetsskäl . Silikonimplantat är mer sannolikt att orsaka hälsoproblem när de spricker , och när de gör brott , är det svårare att upptäcka än saltlösning implantat . Silikon är inte naturligt förekommande i kroppen och kan vara farligt när absorberas . Saline implantat är säkert upp av kroppen när de spricker . Hälsorisker tros ha samband med silikonimplantat orsakade den amerikanska Food and Drug Administration att förbjuda dem för en tid , de för närvarande är godkända , men är hårt reglerade

Missuppfattningar

Många människor förknippar bröstimplantat med en stor kopp storlek . , t. ex. en D eller DD . Men många kvinnor som väljer bröstimplantat välja mer naturliga storlekar såsom en C eller B-kupa , så det kan vara svårare att identifiera om någon har bröstimplantat . Dessutom , vadderade behåar skapa en liknande effekt för bröstimplantat genom att lyfta brösten och göra dem större. Därför kan det vara svårt att skilja mellan verkliga bröst och implantat när en behå är sliten .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.