alternativ till knäledsimplantat

knäledsimplantat kan bli en dyr och smärtsam förfarande med månader av rehabilitering som krävs för att återgå till din tidigare promenader själv . Men om det görs framgångsrikt det kan lindra en hel del smärta som orsakas av onda knä . Om du inte vill gå igenom förfarandet eller inte har pengar att betala för det , det finns flera olika alternativ du kan välja istället .

Knee Brace

Om du vill välja bort kirurgi alla tillsammans , då knä ortos kan vara det bästa alternativet du har . Bygeln används för att överföra vikt kroppen platserna på knä till andra områden av benet , vilket kommer att lindra den smärta som orsakas när du går eller gör andra aktiviteter med benen . Du brukar kommer att se idrottare som använder knä hängslen när återhämtar sig från knäoperation eftersom det hjälper till att skydda och stärka knäet .

Artroskop

Artroskop är en annan form av kirurgi , men kräver inte det gemensamma ska tas bort . Istället är små jack runt leden och inflammerade vävnader från både gemensamma och området runt den kan tas bort . Detta kan vara ett bra alternativ för dem som är yngre och inte lider av artrit . Om du gör det kommer det inte sluta artrit och ledvärk kommer tillbaka så småningom .

Knä Fusion

Knä fusioner är till för personer som inte kommer att svara väl mot knäleden ersättning. Om man tror att ersätta den gemensamma oundvikligen kommer att misslyckas, kan denna åtgärd väljas . I förfarandet avslutas av lårbenet och ben fibula skärs platt i båda ändarna och den gemensamma helt bort . De kommer än bindas ihop via nålar . Efter flera månader benen faktiskt kommer att slås ihop för att skapa klarhet ett rörben . När detta inträffar knäet kommer inte längre att böja , du kommer att ha en slapp för resten av ditt liv , men smärtan från knäleden kommer att vara helt borta .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.