Eye Lift kirurgi komplikationer

När Eye Lift operation utförs av en kvalificerad plastikkirurg är riskerna betraktas som låga , dock är ingen operation 100 procent riskfritt och du bör vara medveten om potentiella problem innan de genomgick förfarandet

Ögonlocksplastik

Ögonlocksplastik är en ögonlocket Tuck eller ögonlocket hiss , enligt University of Michigan och medicintekniska avdelning . Överflödig hud , fett och muskler avlägsnas från den nedre och övre ögonlocket , vilket minskar svullnader. Detta förfarande kan också minska antalet rynkor som har utvecklats runt ögonlocken och korrigera hängande ögonlock , som kan dölja en persons vision .

Komplikationer

Komplikationer kan som kan uppstå efter denna procedur innefattar dimmigt eller dubbelt , Som kan pågå i några dagar . Räkna med vissa tillfälligt svullnad i hörnen av ögonlocken . Det kan finnas vissa asymmetri i ditt sätt att läka , även i de ärr som är oundvikligt efter operationen. Enligt Dr Berman av Plasticsurgery4u . com kan whiteheads ut när stygnen är borttagna . Den whiteheads kan lätt avlägsnas .

ytterligare farhågor

Ytterligare komplikationer är oförmågan att blunda när de sover efter operation . Ibland är detta ett permanent tillstånd. En annan komplikation , om än sällsynt , är ektropion , vilket är att dra ner på den nedre ögonlock . Ektropion är utåt svarvning av ett ögonlock , vanligen lägre, så att insidan av locket är utsatt för. Om detta inträffar kan mer operation krävas.

Andra överväganden

Det är möjligt att du inte kan få det resultat som ni hade hoppats på , vilket alltid är en risk när de genomgår plastikkirurgi . Lifescript. com noterar att det finns alltid en chans att anestesi-relaterade problem kan uppstå , liksom risken för infektion och ärrbildning . Andra möjliga problem är risken för blindhet orsakad av blödning bakom ögat , domningar i huden runt ögonlocken , torra ögon och nedsatt ögonlocket funktion . Det finns en möjlighet att denna operation kommer att resultera i en missfärgning av huden på ögonlocken , enligt Medicinenet . com .

Rökning

Om du är rökare, kan läkaren vägra att operera ögat hissen på dig eftersom rökning gör att du riskerar ett dåligt resultat . Rökning minskar blodflödet till dina vävnader och detta kan leda till infektion , ökad ärrbildning , förlängd sårläkning och även hud förlust .

möjliga utfall

Efter eyelift operation, kan ögat vara mycket framträdande i jämförelse med din kind regionen , som kan orsaka nedre ögonlocket att vara i en dålig position , enligt Cosmeticsurgerytoday . com . Kraftig blödning kan uppstå under operation och du kan sluta med en ojämn utseende eller nedsänkt utseende .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.