ansikts kosmetiska ingrepp

Ditt ansikte är den mest definierande del av din kropp . Det är det första folk ser när de träffas , så det är naturligt att vilja göra ett gott intryck . Genetik och effekterna av åldrande kan göra att man vill ändra ditt utseende . Lyckligtvis har du alternativ. Dagens ansiktsbehandling kosmetiska behandlingar kan positivt förändra ditt utseende utan en massa driftstopp

nasal kirurgi

nasal kirurgi eller näsplastik . är en av de vanligaste ansiktet kosmetiska behandlingar . Denna operation kan helt förändra din näsa : du kan ändra storlek och form för att göra det mer i proportion till ditt ansikte .

Rhinoplasty operation tar normalt bara några timmar att slutföra. Teknologiska framsteg gör det möjligt att förfarandet skall vara slutfört den polikliniskt , vilket innebär att du kommer hem samma dag som operationen . Läkningstiden kommer att ta minst sju till 10 dagar .

Ögonlocksplastik

Ögonlocksplastik är ett sätt att se år yngre . Förfarandet , vetenskapligt namn ögonlocksplastik , innebär att ta bort överskott fickor av fett och hud från antingen övre eller nedre ögonlock . Resultatet är en tät , ungdomligt utseende.

Detta förfarande sker också på polikliniskt och du kommer att vara i och ut ur plastikkirurg kontor i ett par timmar . Du vill ta några dagar ledigt för att återhämta sig och allt från fem till 10 dagar att helt läka .

Chin Kirurgi

Chin kirurgi , även känd som genioplasty , är ett förfarande som antingen kan öka eller minska längd och form på hakan . Detta görs vanligen med implantat som är tillverkade av syntetiska material och placeras i hakan . Resultatet är en mer proportionell profil .

Detta kan ta så lite som en timme att genomföra i öppen vård . Den helande tid med hakan kirurgi är en till två veckor .

kindbenet implantat

kindbenet implantat, eller Malar augmentation , är ett förfarande där implantat gjorda av syntetmaterial ska monteras i kinderna . Implantaten ge intryck av högre, mer definierade kindben .

Malar augmentation är en en- till tvåtimmars förfarande på polikliniskt . Tiden för återhämtning är sju till 10 dagar.

Panna /Ögonbryn Lift

En panna /ögonbryn hiss är ett förfarande som syftar till att strama upp huden . Med en panna /ögonbryn lyft , lyfter plastikkirurg kirurgiskt huden i ansiktet , drar den spända och tar bort överflödig hud . Resultatet är åtdragna hud som tar år av ditt ansikte . En panna /ögonbryn hissen är ofta utförs i samband med ögonlocksplastik att ge ansiktet en övergripande ungdomliga utseende utseende .

A panna /ögonbryn hiss tar en till två timmar att slutföra i din plastikkirurg kontor . Återvinning är minst sju till 10 dagar .

hitta rätt plastikkirurg

Det viktigaste att tänka på när väljer att genomgå en ansiktsbehandling kosmetisk förfarande är kirurgen som ska utföra proceduren. Men hur vet du vad du ska leta efter i en plastikkirurg ? Först vill du se till att kirurgen är legitimerad från American Society of Plastic Surgeons . Detta säkerställer att din kirurg har fått fem eller fler år av kirurgisk utbildning med minst två av dessa år i plastikkirurgi . Det garanterar också att din kirurg kommer att följa strikta etiska yrkesetik .

Du också kommer att vilja se till att du känner dig bekväm med din plastikkirurg . De flesta plastikkirurger erbjuder kostnadsfri rådgivning som gör att du kan besöka och ställa frågor . Detta ger dig möjlighet att utvärdera kirurger utan förpliktelser.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.