bröst band typer

Ett bröst band är utformad för användning efter en bröstförstoring . Det är tänkt att komprimera området runt brösten och ger gott stöd för implantat , samt förhindrar implantat från att flytta från sina avsedda positioner . Några bröst band bistå även med " släppa " implantat i rätt läge under läkningen . Breast band finns i många olika stilar , bland annat bindemedel specialitet bröst som är bättre anpassade för bröstcancer minskningar och bröstoperationerna

Använda ett bröst Band

Många kirurger rekommenderar att du använder ett bröst band eller bindemedel i de första veckorna efter en bröstförstoring . Beroende på vilken typ av operation du har haft och den förväntade återhämtningen kan din kirurg instruera dig att bära ett band del av tiden , eller hela tiden . Tillverkare av bröst band förstår att de flesta brukare kommer att vara i band för lång tid , så de använder andas tyger som är mjukt och stretchigt för att säkerställa maximal komfort .

Försiktighetsåtgärder

Tala med din kirurg om vilken typ av bröst -bandet är rätt för dig . Din kropp typ , storlek på bröst och den typ av förfarande du har haft kommer att avgöra lämplig understödjande bröst band som ska användas . Din kirurg kan även förse dig med en specifik bröst band eller kirurgisk bh . Din kirurg kommer också att förklara hur ofta och hur många veckor du måste bära enheten .

bandeau

bandeau är ett kirurgiskt bh band som kan användas med sub-muskel ( under muskeln ) eller sub-glandular ( ovanpå muskeln ) bröstförstoring. Den översta remmen har kardborreförslutning i båda ändarna som gör det möjligt för vinkel och mängden av kompression justering . Den inre sidan av bandeau är fodrad med mjuk stoppning för att möjliggöra bekväm användning och skydd av infra- mammary veck ( ett horisontellt snitt som görs under brösten ) .

Semi-Shaped Bra

Detta soft- cup , Lätt formad och formad front stängning bh är anpassad för kvinnor som återhämtar sig från bröstreduktioner , bröst förfaranden återuppbyggnad eller spårvagn återuppbyggnad . Kardborre axlar , subtila konturer och robust tyg ger bra stöd och komfort för bäraren . Den finns med en krok eller kardborrband låda.

Skapa din egen Bröst Band

Koppla en bekväm behå främre hölje eller sport-bh med ett ess bandage , och du har din alldeles egna bröst band ! Den stretchiga , elastiskt material av Ace bandage kan justeras för att skapa önskad mängd kompression , och hela wrap kan enkelt flyttas till en mer önskad vinkel .
Vissa kvinnor ens kan klippa banden utanför äldre Sportunderkläder , och sedan använda resterande bandet som ett bröst band . Fördelen med att detta val är att ha ett band som du har slitna innan , så komfort garanteras .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.