den genomsnittliga kostnaden för plastikkirurgi i Kanada

Att ha en plastikkirurgi ingrepp som utförs i Kanada har blivit mer överkomliga under senare år . Du kan dock förvänta fortfarande att spendera i genomsnitt ca $ 3. 000 till $ 7. 000 för ett enda förfarande i Kanada . Du kommer att spendera mer om din plastikkirurg har flera plast certifieringar kirurgi ombord . Generellt sett , om inte ett plastikkirurgiskt ingrepp korrigerar en sjukdom är kirurgi som inte täcks av försäkringen

Mest populära förfarande

Bröstförstoring är bland de mest populära plastikkirurgiska ingrepp i Kanada . Den genomsnittliga kostnaden för bröstförstoring är $ 4. 500. Operationen kommer att öka storleken på dina bröst , men kommer inte att öka asymmetrin i bröstvårtorna . Bröst augmentation kirurgi medför också brösten närmare varandra och lyfter de som sloka . Silikon påsar som innehåller saltlösning implanteras under bröstvävnaden.

Tummy Tuck

Bukplastik är ett plastikkirurgiskt ingrepp som innebär att ta bort fett och extra hud från magen och stramar upp magmusklerna . Kirurgen gör två snitt , ett från höft till höft och en annan runt naveln . Den feta och extra hud tas bort , magmusklerna opereras kortas och sys ihop .

naveln har flyttats i de flesta fall och hudbristningar kan också tas bort under bukplastik förfarandet . Räkna med att spendera i genomsnitt $ 5. 500 för en bukplastik förfarande i Kanada .

Fettsugning bort envis fett

Fettsugning är ett plastikkirurgiskt ingrepp som tar bort fett med ett vakuum enhet som kallas en kanyl . Fettsugning förfaranden kan utföras på nästan varenda del av kroppen och ansiktet. Kirurgen gör ett snitt i det område där fettet kommer att tas bort , är kanyl in i snitt och fettet sugs ut .

De genomsnittliga kostnaderna fettsugning förfarande ca $ 3. 000. Ofta finns flera fettsugning förfaranden som utförs under en operation och kosta ungefär $ 7. 000.

Rhinoplasty

Näsplastik är en näsoperation och den genomsnittliga kostnaden är $ 5. 500 . Näsplastik är en relativt komplicerad procedur och syftar till att undanröja gupp , medan omforma och /eller minska storleken på näsan . Ju mer erfaren plastikkirurg , desto dyrare förfarandet . Under den inledande näsplastik samråd , är det en bra idé att ta bilder på vad du vill att din näsa ska se ut efter operationen.

Facelift Rutiner

En fullständig ansiktslyftning förfarande kostar i genomsnitt $ 10. 000 i Kanada . Detta förfarande är uppdelad i flera delar : panna , övre ögonlock , mitt i ansiktet och undre ögonlocken , den undre ansikte och läppar , och det neck. The fullständiga förfarandet innebär snitt vid hårfästet och bakom öronen . Resultat i allmänhet omkring 10 år och är de mest krävande av alla plastikkirurgiska ingrepp .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.